ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣερβιέττες, Σερβιεττάκια περιόδου Fohow για Δυσμηνόρροια, Κολπίτιδα, Ουρολοιμώξη

Σερβιέττες, Σερβιεττάκια περιόδου Fohow για Δυσμηνόρροια, Κολπίτιδα, Ουρολοιμώξη

Οι σερβιέττες αποτελούνται απο 3 στρώματα, άνω και κάτω απορρόφηση. Η επιφάνεια αποτελείται από εξαιρετικά λεπτό βαμβάκι, σας κάνει να νοιώθετε στεγνή, άνετη και προστατεύει το δέρμα από την έκθεση στην υγρασία. Το αναπνεύσιμο στρώμα έχει ένα μοναδικό απορροφηγικό υλικό, που μετατρέπει το υγρό σε gel, ακυρώνοντας μια δυσάρεστη αίσθηση κολλώδους. Το κάτω στρώμα είναι επίσης διαπερατό από τον αέρα και επιτρέπει στα μόρια του νερού να εξατμίζουν τις ουσίες του αερίου προς τα έξω. Αυτή η στρώση εκτελεί τη λειτουργία του αερισμού για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη δυσάρεστη υγρασία που προκαλείται μεταξύ της σερβιέττας και του σώματος, την αίσθηση ξηρότητας και φρεσκάδας.

Περιγραφή

  • Σύμφωνα με ειδικούς, μια γυναίκα χρησιμοποιεί περίπου 15000 σερβιέτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Η ποιότητά τους επηρεάζει την υγεία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.
  • Το 85% των γυναικών πάσχουν από διάφορες γυναικολογικές παθήσεις, στο 63% των περιπτώσεων οι γυναικολογικές παθήσεις προκύπτουν λόγω της χρήσης σερβιέτες χαμηλής ποιότητας.

Η σειρά σερβιετών FOHOW χωρίζεται σε τύπους σερβιετών ημέρας και νυχτερινής χρήσης και σε σερβιέτες. Είναι υψηλής τεχνολογίας και κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την υγεία και την υγιεινή της εμμήνου ρύσεως για γυναίκες που συνδυάζουν τις φυσικές επιδράσεις των ιόντων νανο-αργύρου, του πολύ υπέρυθρου και του αρνητικού ιόντος μαζί. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι φυσικά, υγιεινά και ασφαλή με μοναδικές δράσεις ως αντιβακτηριδιακά, διώχνοντας την περίεργη μυρωδιά, προάγοντας τη μικροκυκλοφορία και διατηρώντας την ισορροπία του σώματος. Τις ξεχωριστές μέρες, η σειρά σερβιετών FOHOW θα δώσει την πιο προσεγμένη φροντίδα σε όλες τις κυρίες!

Οι σερβιέτες FOHOW ιονίζονται με νανοσωματίδια αργύρου, έχουν την επίδραση της μακρινής υπέρυθρης ακτινοβολίας και παράγουν ανιόντα. Τα πτερύγια έχουν αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.Τα επιθέματα (ειδικά τα επιθέματα νύχτας) απορροφούν αποτελεσματικά τις εκκρίσεις και τις μετατρέπουν σε τζελ.

Είναι διαπερατές, απαλές, λεπτές, χωρίς σκόνη, εξαιρετικά απορροφητικές και άνετες στη χρήση!

Έχουν ενσωματωμένο τσιπ ανιόντων που αφαιρεί τις οσμές, αποτρέπει τον κνησμό, αφαιρεί και προλαμβάνει μολύνσεις και φλεγμονές από βακτήρια. Δεν είναι περίεργο που μπορεί να φορεθεί για 24 ώρες αν δεν μουλιάσει.

Έτσι, δεν χρειάζεται να αλλάζετε τη σερβιέττα σας κάθε 5 ώρες όπως όλες τις άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά και οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν την αναπαραγωγή βακτηρίων εάν δεν αλλάζονται συνεχώς.

Εξπρές τεστ αυτοδιάγνωσης υγείας

Δώρα σε κάθε συσκευασία προϊόντος: κάρτα κολπικής εξέτασης (Εφαρμόστε τις κολπικές εκκρίσεις στο δοκιμαστικό χαρτί με βαμβακερή μπατονέτα, συγκρίνετε με την έγχρωμη κάρτα υπό κανονικό φως μετά από 30 δευτερόλεπτα και μετά θα καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα. (Φυσιολογική, ήπια φλεγμονή και σοβαρή φλεγμονή )

Κύριες λειτουργίες:
νανο-ιόντα αργύρου και μακρινό υπέρυθρο αποτέλεσμα
δημιουργούν τα αρνητικά ιόντα
είναι αντιβακτηριδιακό και διώχνει την περίεργη μυρωδιά
προάγει τη μικροκυκλοφορία
διατηρώντας τη μικροοικολογική ισορροπία του σώματος

Συνδυασμοί προϊόντων:

  • 10 πακέτα σερβιέτες ημέρας (10 τεμάχια)
  • 4 πακέτα σερβιέτες νυχτερινής χρήσης (8 τεμάχια)
  • 5 πακέτα σερβιέτες (30 τεμάχια)

Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, πάρτε ένα δείγμα κολπικού υγρού και εφαρμόστε το στην ταινία μέτρησης. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, αξιολογήστε το χρώμα που προκύπτει (φυσιολογικό, ήπια φλεγμονή, σοβαρή φλεγμονή).

Λειτουργικό υλικό πλήρωσης:

Εκπομπές υπέρυθρων ακτίνιων σε ολόκληρη την επιφάνεια της κουβέρτας

Αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος

Έντονη αίσθηση ζεστασιάς

Προϊόντα Fohow  εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449                   

Facebook Vivamus 

  • Εκπέμπει αρνητικά ιόντα
  • Αφαιρεί δυσάρεστες μυρωδιές
  • Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό και την εσωτερική έκκριση
  • Εχει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες
  • Υποστηρίζει τη φυσική χλωρίδα
  • Σας φροντίζει απαλά στις ειδικές σας ημέρες
  • Αντιβακτηριδιακό
  • Καθαρή μυρωδιά από τον κόλπο
  • Προλαμβάνει τη μόλυνση και χρησιμοποιείται κατά τη θεραπεία του Ινομυώματος.

Βοηθά στην ομαλοποίηση των γυναικείων ορμονών, εξισορροπεί το περιβαλλοντικό Ph της παρθένας και προάγει τη μικροκυκλοφορία του αίματος.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σερβιέττες, Σερβιεττάκια περιόδου Fohow για Δυσμηνόρροια, Κολπίτιδα, Ουρολοιμώξη”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!