ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΠροστασία από Ζυμομύκητες και Μύκητες Μοναδική σύνθεση MYCOZIL Finchley Clinic Vivamus

Προστασία από Ζυμομύκητες και Μύκητες Μοναδική σύνθεση MYCOZIL Finchley Clinic Vivamus

Περιγραφή

ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!

Το Mycozil είναι μια μοναδική, εντελώς φυσική φόρμουλα σχεδιασμένη ειδικά για την υποστήριξη της φυσικής ισορροπίας του σώματος έναντι των ζυμομυκήτων και των μυκητιακών οργανισμών. Είναι κατασκευασμένο με ισχυρά βότανα και ένζυμα που λειτουργούν με την εσωτερική άμυνα του σώματός σας για να προστατεύουν από την εξάπλωση επιβλαβών οργανισμών.

  • Βοηθά στην ισορροπία της ζύμης και των μυκήτων
  • Φυσική υποστήριξη κατά του Candida
  • Υποστηρίζει την υγεία του εντέρου

Οι εκπρόσωποι της  Finchley Clinic ήταν αρχικά να πουλήσουν το Mycozil, δεδομένου ότι πουλούσαν επίσης προϊόντα όπως το Thyme Formula και Oregano Formula, τα οποία έχουν διερευνηθεί εκτενώς από τον υπεύθυνο ανάπτυξης προϊόντων, ο οποίος θεωρούμε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του Ηνωμένου Βασιλείου στην υπερανάπτυξη ζύμης. Τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να αποτελούν σοβαρό παράγοντα για όσους αναζητούν οικονομικά αποδοτική λύση.
Παρέχουμε επίσης προϊόντα όπως Candizolv, Candiclear, Eradicidin, Oregano Complex, Mora και Enula.
Παρ ‘όλα αυτά προσέθεσαν το Mycozil στην γκάμα τους, μετά από μια σειρά από αιτήματα των πελατών να συμπεριλάβουν αυτό το προϊόν.

Τι είναι το Mycozil;
Το Mycozil είναι ένα φυσικό μείγμα ισχυρών βοτάνων και ενζύμων που υποστηρίζουν την αποτοξίνωση ζύμης και ανεπιθύμητων μυκητιακών οργανισμών.
Το Mycozil είναι μια μοναδική, φυσική φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το φυσικό καθαρισμό των οργανισμών από ζύμη και μύκητες. Εάν έχετε πρόβλημα με Candida, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε πια. Φτιαγμένο με άγρια και οργανικά βότανα και ένζυμα που λειτουργούν με τη φυσική άμυνα του σώματός σας, η απαλή φόρμουλα είναι αποτελεσματική χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Κάθε φιάλη περιέχει 120 κάψουλες και διαρκεί 20 ημέρες όταν χρησιμοποιείται ως επαγγελματίας.

Μυκητιακή Αποτοξίνωση
Όταν μύκητες και ζυμομύκητες συγκρατούνται στο σώμα σας, αναστατώνουν την ομοιοστασία σας όπως και κάθε άλλη τοξίνη. Το Mycozil παρέχει θρεπτική υποστήριξη για την υπεράσπιση κατά της ανάπτυξης των ζυμών και των μυκήτων.

Ισορροπία Candida 
Η Candida φυσικά υπάρχει στο σώμα σας. Ωστόσο, μερικές φορές πολλαπλασιάζεται και γίνεται ισορροπημένη, οδηγώντας σε ανησυχίες για την υγεία. Το Mycozil υποστηρίζει υγιή ισορροπία Candida.

Καλύτερο δέρμα
Πολλοί τύποι επιβλαβών οργανισμών επηρεάζουν το δέρμα σας και προκαλούν φαγούρα, ερυθρότητα και ερεθισμό. Το Mycozil είναι ένας απόλυτα φυσικός τύπος που βοηθάει στην εξάλειψη αυτών των διαταραχών στην πηγή.

 

Supports Gut Health – Young woman adding organic ingredients into a blender

Υποστηρίζει την Υγεία του Εντέρου Το Mycozil εξουδετερώνει τους επιβλαβείς οργανισμούς που διαταράσσουν τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο.

Encourages Healthy Nails – Hands placed in yoga mudras

Έχετε χοντρά κίτρινα νύχια; Το Mycozil εξασφαλίζει την υγεία των νυχιών σας από μέσα προς τα έξω.

Helps With Skin Concerns – Man and woman laughing outdoors
Βοηθά με προβλήματα του δέρματος
Φαγούρα ή εξανθήματα; Σε αντίθεση με τα τοπικά φάρμακα, το Mycozil υποστηρίζει την ανάπτυξη υγιεινών κυττάρων του δέρματος.

Promotes Overall Cleansing – Man and women practicing yoga atop rock cliff

Συνολικός Καθαρισμός
Οι επιβλαβείς οργανισμοί είναι όπως κάθε άλλη τοξίνη. Το Mycozil τα κρατά υπό έλεγχο.

Great for Athletes – Man stretching before run

Εξαιρετικό για τους Αθλητές

Τι δεν υπάρχει στο Mycozil
Αλκοόλη Σκληρά Χημικά Γαλακτοκομικά Γλουτένη GMOs (μεταλλαγμένα)  Σόγια  Τοξικές πρόσθετες ουσίες
Γιατί το Mycozil είναι διαφορετικό
Μόνο το Mycozil παρασκευάζεται με βέλτιστο μείγμα ενζύμων, προβιοτικών και οργανικών και άγριων βοτάνων για αποτελεσματική ισορροπία ζύμης και μυκήτων.

 

Προτεινόμενη χρήση
3 κάψουλες 2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα ή όπως συνιστάται από το γιατρό σας.

Συστατικά
Θαλασσινό Jatoba (φλοιός)
Το Jatoba είναι ένα δέντρο τροπικών δασών με ενώσεις που είναι τοξικές για επιβλαβείς οργανισμούς και μύκητες.
Σπαράγγι Pau D’Arco (φλοιός)
Το Pau d’arco είναι ένα βότανο που βρίσκεται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Η εγχώρια χρήση του ενάντια σε επιβλαβείς οργανισμούς και μύκητες πηγαίνει πίσω αιώνες.
Βιολογική Γλυκόριζα (ρίζα)
Η ρίζα γλυκόριζας έχει μακρά ιστορία χρήσης για την υποστήριξη καθαρισμού επιβλαβών οργανισμών.
Οργανικός γλυκάνισος (σπόρος)
Ισχυρός ενάντια στους επιβλαβείς οργανισμούς, ο γλυκάνισος φημίζεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί από τον έβδομο αιώνα.
Βήτα γλυκανάση
Τα ένζυμα βήτα γλυκανάσης διασπούν το κυτταρικό τοίχωμα πολλών μυκητιακών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του candida.
Ημικελλουλάση
Hemicellulase είναι το ένζυμο που διασπά την ημικυτταρίνη. Τα κυτταρικά τοιχώματα Candida περιέχουν ημικυτταρίνη.
Φουλβικό ΟξύFulvic Acid
Το Fulvic οξύ ενισχύει φυσικά τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση σημαντικών θρεπτικών ουσιών.
Brevibacillus laterosporus
Ο Brevibacillus laterosporus είναι ένας μικροοργανισμός που φέρει σπόρια και βοηθά στη δημιουργία αποικιών υγιούς εντερικής χλωρίδας.
Αλλα συστατικά
Οργανική κόμμι ακακίας
Προστέθηκε ως παράγοντας ροής. Το Global Healing Center έφερε επανάσταση στη βιομηχανία παραγωγής συμπληρωμάτων, αρνούμενη να προσθέσει στα προϊόντα τοξικά πληρωτικά, συνδετικά και έκδοχα όπως στεατικό μαγνήσιο. Ο Dr Group ερεύνησε πολλές ουσίες και βρήκε την οργανική κόμμι ακακίας ανώτερη.
Φυτική Κάψουλα (κυτταρίνη)
Χρησιμοποιούνται φυτικές κάψουλες  φιλικές και για τους Vegan αντί για τις τυποποιημένες κάψουλες φαρμάκων που αποτελούνται από πρωτεΐνες που προέρχονται από βοοειδή, χοίρους, ιπποειδή και ακόμη και ψάρια.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!