ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΠαιδικά οικολογικά θερμός φαγητού 450ml μπλέ και ρόζ

Παιδικά οικολογικά θερμός φαγητού 450ml μπλέ και ρόζ

Περιγραφή

Τί πιο σημαντικό από την Υγεία μας πόσο μάλλον δε όταν αφορά τα παιδιά μας; Για την εξασφάλισή της, πέρα από τη διατροφή, το φιλτραρισμένο νερό, τον καθαρισμό των τροφίμων με οζονοποιητές, τον καθαρό αέρα, την προστασία από την ακτινοβολία, η χρήση ασφαλών-οικολογικών προϊόντων και για τη μεταφορά φαγητού, ΜΟΝΟ τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ πρέπει να είναι η επιλογή μας!

Για το λόγο αυτό στην ιστοσελίδα μας φιλοξενούμε μια σειρά από οικολογικά προϊόντα για μικρούς και μεγάλους! Στο συγκεκριμένο άρθρο, μπορείτε να δείτε τα

Νέα φανταστικά οικολογικά θερμός φαγητού 

Για να μεταφέρουμε με ασφάλεια τη βρεφική κρέμα, το γιαούρτι ή ακόμη και το δικό μας γεύμα! Κατάλληλο για αλεσμένο φαγητό, σούπες, όσπρια κτλ.

• Εσωτερικά- εξωτερικά ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 για υγιεινή μεταφορά του φαγητού & εύκολο καθάρισμα.
• Mε διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι για διατήρηση της θερμοκρασίας έως και 5-6 ώρες
• Με 2 καπάκια ασφαλείας (εσωτερικό & εξωτερικό), για μεγαλύτερη στεγανότητα. Αεροστεγές κλείσιμο & διατήρηση του φαγητού σας φρέσκου.
• Ιδανικά για τη βόλτα, την εκδρομή, το σχολείο ή ακόμη και για το γραφείο!
• BPA FREE

Προσοχή: Δεν συνιστάται η τοποθέτηση του σε φούρνο και όπως όλα τα ανοξείδωτα σκεύη, δεν πρέπει να μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων.

Για να τα προμηθευτείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!