ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςVIVAMUSNanobiotic Med+Gold Skin Repair για Ανάπλαση Δέρματος, Αναγέννηση και Αντιβακτηριακή προστασία

Nanobiotic Med+Gold Skin Repair για Ανάπλαση Δέρματος, Αναγέννηση και Αντιβακτηριακή προστασία

Περιγραφή

Nanobiotic Med+Gold Skin Repair Nano-Tech για Ανάπλαση Δέρματος, Αναγέννηση και Αντιβακτηριακή προστασία

Κρέμα που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τα εγκαύματα του δέρματος. Παρέχει αναγέννηση και αντιβακτηριακή προστασία. Το Nanobiotic Gold Skin Repair υποστηρίξει τη θεραπεία του καμένου, ερεθισμένου δέρματος, με πληγές και φλεγμονώδεις όπως η ακμή και η ατοπική δερματίτιδα. Χάρη στις ιδιότητές του, μειώνει την ορατότητα των μετεγχειρητικών ή μετεγχειρητικών ουλών.

Το Nanobiotic Med+ Gold Skin Repair Au είναι μια ιατρική συσκευή για τοπική χρήση σε ερεθισμένο δέρμα. Υποστηρίζει τη θεραπεία φλεγμονωδών καταστάσεων όπως η ακμή ή η ατοπική δερματίτιδα. Το προϊόν περιέχει χρυσό aXonnite σε συνδυασμό με Fomblin, που παρέχουν αντιβακτηριδιακή προστασία.

Ενδείξεις : Υποστηρίζει τη θεραπεία καμένου, κατεστραμμένου, ερεθισμένου δέρματος με φλεγμονώδεις καταστάσεις όπως ακμή, ατοπική δερματίτιδα, μειώνοντας την ορατότητα των μετεγχειρητικών και μετεγχειρητικών ουλών. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς ηλικίας.

Δράση : Ο χρυσός μαζί με τη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ αναπλάθουν το κατεστραμμένο δέρμα, το θρέφουν και κάνουν την επιδερμίδα πιο ελαστική. Το aXonnite silver εγγυάται την αντιβακτηριακή προστασία του δέρματος διατηρώντας παράλληλα τη φυσική του βακτηριακή χλωρίδα. Το ασήμι σε μοναδικό συνδυασμό με φόμπλιν προστατεύει επιπλέον το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες, καταπραΰνει τις περιοχές που έχουν υποστεί βλάβη ή φλεγμονή. Έλαιο Macadamia και βούτυρο καριτέ – το λάδι όχι μόνο προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αλλά και μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Το βούτυρο καριτέ θρέφει το δέρμα και επιπλέον προάγει την εντατική ανανέωση της επιδερμίδας.

Παρενέργειες Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες εκτός από την υπερευαισθησία στα συστατικά της κρέμας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

Facebook Vivamus 

Αντενδείξεις

Να μη χρησιμοποιείται σε άτομα που είναι αλλεργικά σε κάποιο από τα συστατικά του υγρού.

Μην εφαρμόζετε απευθείας σε ανοιχτές πληγές.

Για χρήση χωρίς περιορισμούς ηλικίας.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Nanobiotic Med+Gold Skin Repair για Ανάπλαση Δέρματος, Αναγέννηση και Αντιβακτηριακή προστασία”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρήση

Εφαρμόστε στο προσβεβλημένο δέρμα τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα ή όταν αλλάζετε τον επίδεσμο. Κάντε απαλό μασάζ και αφήστε να απορροφηθεί. Σε περίπτωση ανοιχτών πληγών, εφαρμόστε γύρω από την πληγή.

Χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις για τη χρήση του σκευάσματος, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και των θηλαζουσών γυναικών.

 

Αποθήκευση

Φυλάσσετε σε κλειστή, αρχική συσκευασία, σε θερμοκρασία κάτω των 25°C, μακριά από μικρά παιδιά.

Συστατικά

Aqua, πανθενόλη, καπρυλικό/τριγλυκερίδιο καπρικό, οξικό τοκοφερύλιο, κοκοϊκό ισοαμύλιο, γλυκερίνη, έλαιο σπόρων Macadamia Ternifolia, κιτρικό στεατικό γλυκερυλεστέρα, κετεαρυλική αλκοόλη, βουτυροσπέρμιο Parkii (shea), βούτυρο, χρυσό (υδρολυμένο, οξικό), υδρολυμένο χρυσό Άργυρος (νανο), Διμεθικόνη, Ακρυλικά/C10-30 Διασταυρούμενο Πολυμερές Ακρυλικό Αλκύλιο, Πολυυπερφθορομεθυλισοπροπυλαιθέρας, Τριαιθανολαμίνη.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!