ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΚολπικό gel Foherb Αντιβακτηριακό, Αντιφλεγμονώδες για υγιή κόλπο

Κολπικό gel Foherb Αντιβακτηριακό, Αντιφλεγμονώδες για υγιή κόλπο

Περιγραφή

Τo αντιβακτηριακό τζελ FOHERB αποτελείται από φυσικά φυτικά εκχυλίσματα με αντιβακτηριδιακή δράση και φυσικά βιοενεργά συστατικά. Δεν έχει μόνο απολυμαντική και σπερματοκτόνο δράση, αλλά παρέχει επίσης προληπτική φροντίδα και προστασία.

Αντιβακτηριδιακή και αντιική δράση Το αντιβακτηριακό τζελ FOHERB εγχέεται απευθείας στον κόλπο και απελευθερώνει δραστικές ουσίες που καταστρέφουν αποτελεσματικά τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV-1), τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) και άλλα διάφορα παθογόνα βακτήρια. Το gel έχει επίσης έντονο θεραπευτικό αποτέλεσμα για διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες και αποτρέπει την εξάπλωση της μόλυνσης στα πυελικά όργανα μέσω της ανοδικής οδού.

Το αντιβακτηριακό τζελ καθαρισμού FOHERB βοηθά στην απομάκρυνση γηρασμένων (παλαιών) κυττάρων και θρόμβων αίματος που έχουν συσσωρευτεί στη μήτρα και στον κόλπο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και στην απομάκρυνση του ατελώς απολεπισμένου ενδομήτριου, των υπολειμμάτων του εμμηνορροϊκού αίματος και των τοξινών, προστατεύοντας και διατηρώντας έτσι την υγεία των γυναικών.

Θρέψη, τα ειδικά συστατικά που περιλαμβάνονται στο αντιβακτηριακό τζελ FOHERB θρέφουν αποτελεσματικά τον κολπικό βλεννογόνο, διεγείρουν το μεταβολισμό και την έκκριση των κυττάρων του τραχήλου της μήτρας, εμποδίζοντας έτσι τη συστολή και την πάχυνση του επιθηλίου του κολπικού βλεννογόνου.

Ενυδάτωση, το τζελ έχει βάση το νερό και περιέχει διάφορα ενυδατικά συστατικά, διατηρώντας αποτελεσματικά τη φυσική υγρασία και την ισορροπία PH του εσωτερικού περιβάλλοντος του κόλπου και επίσης βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας και άλλων δυσάρεστων αισθήσεων κατά τη διάρκεια της οικειότητας, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική ζωή.

Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών όπως η βακτηριακή κολπίτιδα, η μυκητιασική κολπίτιδα, η τριχομοναδική κολπίτιδα, η διάβρωση του τραχήλου της μήτρας, η σχετιζόμενη με την ηλικία κολπίτιδα, η αδεξίτιδα και διάφορες άλλες φλεγμονώδεις ασθένειες των πυελικών οργάνων. αποτελεσματικό για χλόασμα, ινομυώματα της μήτρας, πολύποδες και κύστεις διαφορετικών θέσεων.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Η σύσταση του παρόχου υγείας υπερισχύει των πληροφοριών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449                   

Facebook Vivamus 

Προφυλάξεις: Μόνο για εξωτερική χρήση. Κατά τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών, αυξάνεται η ποσότητα εκκρίσεων και θρόμβων αίματος από τον κόλπο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη χορήγηση του φαρμάκου, τα βακτήρια πεθαίνουν και απελευθερώνονται μολυσματικές τοξίνες. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να εμφανιστούν με τη μορφή τοπικής αντίδρασης: αίσθημα καύσου, κνησμός και ερεθισμός (ειδικά στην αρχή της θεραπείας), σπάνια σε ορισμένες περιπτώσεις – αλλεργική αντίδραση. Είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η χρήση του φαρμάκου για να επιτευχθεί ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα. Οι παρενέργειες εμφανίζονται ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το φάρμακο διεγείρει την αποβολή τοξινών, οι οποίες έχουν τοπικό ερεθιστικό αποτέλεσμα.

Προειδοποίηση: Όταν χρησιμοποιείτε το τζελ, ο όγκος της έκκρισης αίματος μπορεί να αυξηθεί, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μήτρα καθαρίζεται από στάσιμους θρόμβους αίματος. Δεδομένου ότι το αντιβακτηριακό τζελ FOHERB έχει σπερματοκτόνο δράση, δεν συνιστάται η χρήση του από όσους προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

Να μην χρησιμοποιείται κατά την έμμηνο ρύση, έγκυες γυναίκες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κολπικό gel Foherb Αντιβακτηριακό, Αντιφλεγμονώδες για υγιή κόλπο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε 1 σωληνάριο πριν τον ύπνο, υπάρχουν 6 σωληνάρια σε μία συσκευασία, απαιτούνται 4 συσκευασίες για ένα κύκλο θεραπείας. Μετά από κάθε πορεία θεραπείας είναι απαραίτητο να κάνετε ένα διάλειμμα 3-5 ημερών.
Κατά τη θεραπεία της μυκητιασικής κολπίτιδας, της τριχομοναδικής κολπίτιδας, της βακτηριακής κολπίτιδας και άλλων φλεγμονωδών ασθενειών, απαιτούνται 2-3 κύκλοι θεραπείας, κατά τη θεραπεία της διάβρωσης του τραχήλου της μήτρας – περίπου 4-5 μαθήματα.
Για τον κνησμό των γεννητικών οργάνων, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα αντιβακτηριακού τζελ FOHERB στην προβληματική περιοχή για να ανακουφίσετε τα συμπτώματα.
Ως ασφαλής μέθοδος αντισύλληψης, χρησιμοποιήστε το τζελ αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή.
Για τον κνησμό του κόλπου και τις δύσοσμες εκκρίσεις, αρκούν δύο εφαρμογές για την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Μπορεί επίσης να εμφανίσετε ελαφριά αιμορραγία κατά την ωορρηξία, ένα φυσιολογικό φαινόμενο γνωστό και ως αιμορραγία ωορρηξίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!