ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑD-Vital Rotklee Metapharm για Οστεοπόρωση, Κλιμακτήριο, Κύστες, Ινομυώματα

D-Vital Rotklee Metapharm για Οστεοπόρωση, Κλιμακτήριο, Κύστες, Ινομυώματα

Περιγραφή

D-Vital Rotklee Metapharm για Οστεοπόρωση, Κλιμακτήριο, Κύστες, Ινομυώματα

To D-Vital Rotklee της Metapharm είναι συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τα συμπτώματα της Εμμηνόπαυσης και της Κλιμακτήριου.

Τα φυτο-οιστρογόνα είναι φυτικά στοιχεία, τα οποία έχουν παρομοια δομή με τις ορμόνες. Στα σημαντικότερα φυτο-οιστρογόνα συγκαταλέγεται και η ισοφλαβόνη. Φυτά όπως η σόγια, τα yams, το κόκκινο Τριφύλλι (Τριφύλλιον το Λειμώνιον) περιέχουν σημαντικές ποσότητες φυτο-οιστρογόνων. Χάρη στις φυτικές ορμόνες οι γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν αδιαθεσίες ή οστεοπόρωση κατά τη διάρκεια της κλιμακτηρίου. Το Τριφύλλιον το Λειμώνιον είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Genistein, Daizein και Pratensein. Περιέχει φυτοοιστρογόνα σε μεγαλύτερη ποσότητα από ότι η σόγια. Οι ισοφλαβόνες που περιέχει μοιάζουν πολύ με τα γυναικεία οιστρογόνα.

Χάρη στις γυναικείες ορμόνες, το γυναικείο σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μία σειρά από προβλήματα ( αδιαθεσίες οστεοπόρωση κλπ) κατά τη διάρκεια στην κλιμακτηρίου. Οι κάψουλες rotklee προσφέρουν φυσική βοήθεια με τον συνδυασμό του εκχυλίσματος ισοφλαβόνης από κόκκινο τριφύλλι και σόγια καθώς και της βιταμίνης d3.

Οι βασικές δράσεις της ισοφλαβόνης είναι:  η ανακούφιση όλων των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης ( κλιμακτήριος), η μείωση του κινδύνου καρκίνου του μαστού και της μήτρας, και η πρόληψη κατά της οστεοπόρωσης και η επιβράδυνση των διαδικασιών γήρανσης.

Το rotklee μπορεί να προσφέρει φυσική βοήθεια στην κλιμακτήριο και τα συμπτώματα της: εξάψεις απότομες αλλαγές στη διάθεση νευρικότητα και αϋπνία μπορούν να βελτιωθούν. η ουσίες που περιέχει επιδρούν στον ορμονικό μεταβολισμό το ίδιο εξισορροπητικά όπως και οι εγγενείς ορμόνες .

Eπίσης το προϊόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αποκατάσταση του οργανισμού από κύστεις και ινομυώματα. 

 * Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Η σύσταση του παρόχου υγείας υπερισχύει των πληροφοριών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449                   

Facebook Vivamus 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “D-Vital Rotklee Metapharm για Οστεοπόρωση, Κλιμακτήριο, Κύστες, Ινομυώματα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δοσολογία

Μία κάψουλα την ημέρα μισήί ώρα προ φαγητου, η σύμφωνα με την προτεινόμενη δοσολογία του ιατρού

Συστατικά ανά κάψουλα

υστατικά ανά κάψουλα

Συστατικά Περιεκτικότητα
Rotklee (Red clover) 130 mg
Vitamin D3 10 mcg
Soya extract 90 mg

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!