ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςVIVAMUSΔιορθωτικοί Πάτοι whieda για Αρθρίτιδες, Κύφωση, Λόρδωση, Προβλήματα σκελετού, λεκάνης, Κότσι, Πλατυποδία

Διορθωτικοί Πάτοι whieda για Αρθρίτιδες, Κύφωση, Λόρδωση, Προβλήματα σκελετού, λεκάνης, Κότσι, Πλατυποδία

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Διορθωτικοί Πάτοι για Κύφωση, Λόρδωση, Αρθρίτιδες, Προβλήματα σκελετού & λεκάνης, Κότσι, Πλατυποδία

Τί επιτυγχάνεται με τους Διορθωτικούς Πάτους :
Μασάζ της αντανακλαστικής ζώνης του ποδιού – Διέγερση της μικροκυκλοφορίας στα αιμοφόρα αγγεία
Διόρθωση της πλατυποδίας και άλλων ελαττωμάτων της ποδικής καμάρας – Ενίσχυση του σωστού σχήματος του ποδιού
Διόρθωση στάσης και ομαλοποίηση της αξονικής ισορροπίας του σκελετού – Ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης στο πόδι

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 
Η Αλίνα, 28 ετών, λέει την ιστορία της:
«Σε όλη μου τη ζωή, έχω ζήσει με διαμήκη πλατυποδία και στα δύο μου δεξί και αριστερό πόδι. Έχω πλατυποδία δεύτερου βαθμού στα αριστερά μου και τρίτου βαθμού στα δεξιά μου. Το συνήθισα, όλα ήταν ανεκτά, δευτερεύουσες ενοχλήσεις. Πέρυσι άρχισε να με πονάει ο λαιμός. Δεν μπορούσα καν να το γυρίσω σε όλη τη διαδρομή προς τα αριστερά. Μετά από 5 μήνες από αυτόν τον ανεξήγητο πόνο στον αυχένα, πήγα να σε γιατρούς. Ο χειρουργός κοίταξε τα πόδια μου και με έστειλε σε ένα ορθοπεδικό. Ο ορθοπεδικός εξήγησε ότι η πλατυποδία μου με επηρεάζει ολόκληρο το σώμα. Επιπλέον, δεν μπορεί να διορθωθεί ή να βελτιωθεί με καμμία άσκηση, μόνο η ανάπτυξή του μπορεί να επιβραδυνθεί. Αλλά θα συνεχίσει να επιδεινώνεται: οι σύνδεσμοι είναι ήδη τεντωμένοι. Ο γιατρός πρότεινε
χειρουργική επέμβαση.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Στην Αρχαία Κίνα, υπήρχε μια ολόκληρη φιλοσοφία που σχετιζόταν με τα πόδια. Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη υγεία είναι η αρμονία τεσσάρων στοιχείων: νερό, γη, φωτιά και άνεμος. Οποιαδήποτε ασθένεια διαταράσσει την ισορροπία των στοιχείων στο ανθρώπινο σώμα – αλλά η ισορροπία μπορεί να αποκατασταθεί εάν γνωρίζετε πώς να ενεργήσετε σε συγκεκριμένα σημεία του ποδιού.

Το ανθρώπινο πόδι αντανακλά την προβολή όλων των εσωτερικών οργάνων και το 80% της φυσιολογίας εξαρτάται από τα πόδια. Σύμφωνα με την κινεζική φιλοσοφία για την υγεία, δεν είναι μόνο οι περισσότεροι σημαντικοί μεσημβρινοί και πολλές ενεργές ζώνες και σημεία που βρίσκονται εκεί  -συγκεντρώνονται στα ανθρώπινα πόδια-, αλλά και «σκουρίες/ τοξίνες » από ολόκληρο το σώμα,
εμποδίζουν την κανονική κυκλοφορία του αίματος και προκαλούν ασθένειες. Έτσι, η κινεζική ιατρική δηλώνει αυθεντικά: τα πόδια είναι η δεύτερη καρδιά ενός ανθρώπου. Είναι μια αντανακλαστική ζώνη που ρυθμίζει τη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος. Η γήρανση ξεκινά με τα πόδια, άρα και η θεραπεία πρέπει επίσης να ξεκινά με τα πόδια.

Μήπως είναι λοιπόν  καιρός να βοηθήσουμε το σώμα μας, διαθέτοντας λίγο χρόνο π και προσοχή για την υγεία μας, παρά τον επιταχυνόμενο ρυθμό της ζωής μας,;

Η απάντηση είναι  οι Διορθωτικοί πάτοι  που σας προτείνουμε με αυτό το άρθρο.  Πρόκειται για μια απλή και αποτελεσματική, μοντέρνα μέθοδος συνολικής βελτίωσης της υγείας !
Οι διορθωτικοί πάτοι είναι ένα εργαλείο για την αποκατάσταση και τη διατήρηση υγείας του σκελετού και συνεπώς όλου του ανθρώπινου σώματος (όργανα και συστήματα)

ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΑΙΤΙΕΣ
Ηλικία, βάρος, χαρακτηριστικά εργασίας, διάρκεια και τρόπος καθίσματος και περπάτημα – όλοι αυτοί οι παράγοντες προκαλούν παραμόρφωση των οστών. Έρευνες δείχνουν ότι το 100% των ενηλίκων έχουν προβλήματα με την καμπυλότητα των οστών και το 80% των χρόνιων ασθενειών σχετίζονται με κάποιο τρόπο με αυτή τη βασική αιτία.
Λόγω βαρύτητας, μεταβολικές διαταραχές, πίεση, επαγγελματικά σωματικά φορτία, η σπονδυλική στήλη καμπυλώνει, οδηγώντας σε σκελετική παραμόρφωση στο σύνολό της.
Ο σκελετός υποστηρίζει ολόκληρο το σώμα και ο νωτιαίος μυελός είναι η βάση του κεντρικού νευρικού συστήματος. Αν η σκελετική καμπυλότητα οδηγεί σε συμπίεση νεύρων, οι νευρικές απολήξεις από τον εγκέφαλο προς τα όργανα μπλοκάρονται, διαταράσσοντας τη λειτουργία των κυττάρων και τις λειτουργίες του σώματος.

Γιατί οι Διορθωτικοί πάτοι που σας προτείνουμε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται;   Δείτε τις κύριες λειτουργίες και χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος στην επιλογή ΔΡΑΣΕΙΣ .

Σε ποιους συνιστάται να φοράει τους διορθωτικούς πάτους της Whieda; Θα ήταν σοφό να προτείνεται σε όλους
Η πλατυποδία υπάρχει με τη μια ή την άλλη μορφή σε όλους και είναι σχεδόν ανίατη. Ένα άτομο ζει με αυτό όλη του τη ζωή χωρίς να συνειδητοποιεί ότι είναι η βασική αιτία των πονοκεφάλων του, των διαταραχών της στάσης του σώματος, των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, των προβλημάτων στις αρθρώσεις, ισχίου και γόνατος και μεσοσπονδύλιων κήλων.
Οι διορθωτικοί πάτοι είναι απαραίτητοι για πλατυποδία, άλλα προβλήματα στα πόδια, οιδήματα, πόνους στα πόδια, σπάσιμο, κιρσούς, αρθρώσεις ενδεικτικά του γόνατος και τραυματισμούς συνδέσμων, χρόνια αρθρίτιδα, μετατόπιση της πυέλου, ριζίτιδα και άλλες μυοσκελετικές διαταραχές.
Η έλλειψη σοβαρών ασθενειών και ο ενεργός τρόπος ζωής είναι επίσης σοβαροί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τους πάτους. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για άτομα που ασχολούνται με βαριές εργασίες, αθλητές, όσους περπατούν πολύ και όποιοι θέλουν να έχουν μια όμορφη στάση.
Σε ποια ηλικία μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τους πάτους;
Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση υποδεικνύεται από το εύρος μεγέθους.

Μεγέθη ΕΕ : 35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44. Το μικρότερο μέγεθος – 35-36 – αντιστοιχεί γενικά στα εφηβικά χρόνια που είναι το πόδι είναι ήδη σχηματισμένο. Τα πόδια των παιδιών βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία σχηματισμού και δεν χρειάζονται ακόμη διόρθωση. Είναι σημαντικό να μην φοράτε πάτους που δεν έχουν το σωστό μέγεθος – δεν είναι μόνο άβολο αλλά και εντελώς αναποτελεσματικό.  Το τέλος της εσωτερικής σόλας πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τη φτέρνα.
Σε ποια μέρη του σώματος και υπό ποιες συνθήκες οι διορθωτικοί πάτοι έχουν τον πιο αποτελεσματικό θετικό αντίκτυπο;
Πόδια: πλατυποδία, παραμόρφωση, πρήξιμο, πόνος στα πόδια, κάλοι, σπάσιμο.
Αστραγάλους: εξάρθρωση, καμπυλότητα, προεξοχή.
Γάμπες: πρήξιμο, ένταση, κιρσοί.
Γόνατα: άρθρωση γόνατος και τραυματισμοί συνδέσμων, πόνος, χρόνια αρθρίτιδα, πόδια σε σχήμα Χ, πόδια σε σχήμα Ο.
Πύελος: μετατόπιση της πυέλου, ριζίτιδα, προβλήματα στα γεννητικά όργανα, διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου, ινομυώματα της μήτρας.
Σπονδυλική στήλη: πόνος στην πλάτη, καμπυλότητα σπονδυλικής στήλης, πόνος στον ώμο, πόνος στον αυχένα.

Οι πάτοι προκαλούν ενόχληση: τι να κάνετε;
Το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην κάνετε το λάθος να διακόψετε αμέσως τη χρήση τους θεωρώντας τους ακατάλληλα προσωπικά. Στην αρχή της χρήσης, μπορεί να υπάρξει προσωρινή ενόχληση και πόνος στο πόδι και στο σώμα. Ωστόσο, αυτή είναι μια απολύτως φυσική αντίδραση που δεν πρέπει να είναι ανησυχητική: η πλατυποδία αναπτύχθηκε με την πάροδο αρκετών χρόνων.
Οι μυϊκές ομάδες είναι υπερβολικά τεντωμένες, ή να έχουν σπασμούς. Επομένως, όταν ξεκινά η διόρθωση θα υπάρξει πόνος που μπορεί να συνοδεύεται από πρήξιμο, εφίδρωση και ξεφλούδισμα του δέρματος στο πόδια.
Εάν η χρήση τους προκαλέσει τέτοια ενόχληση, καλό είναι να κάνετε μια διακοπή για 1-2 ημέρες και στη συνέχεια να επαναλάβετε τη χρήση τους.  Η προσαρμογή του ποδιού διαρκεί 2-3 ημέρες.
Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αντενδείξεις για τη χρήση των πάτων.

Οι πρώτοι ορθοπεδικοί πάτοι εμφανίστηκαν πριν από περίπου 30 χιλιάδες χρόνια -αυτό το συμπέρασμα έβγαλε ο διάσημος ανθρωπολόγος, καθηγητής Eric Trinkaus του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, με βάση τις ανατομικές αλλαγές που ανακάλυψε. Ο καθηγητής Trinkaus είναι ο κορυφαίος στον κόσμο ειδικός για τους Νεάντερταλ. Κάποτε, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια του
Νεάντερταλ της Ανατολικής Ευρασίας που έζησαν κατά τη Μέση και Ανώτερη Παλαιολιθική εποχή. Μελέτη των φαλάγγων του ποδιού – -μια ομάδα από 14 οστά – ανάμεσα στα λείψανα διαφορετικών ατόμων, ο καθηγητής διαπίστωσε ότι το σχήμα, το μήκος, η θέση και το πάχος τους άρχισαν να αλλάζουν πριν από 30-40 χιλιάδες χρόνια. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας δημοσιεύτηκε στο «Journal of Archaeological Science». «Όλοι οι άνθρωποι που ζουν σε πολύ ψυχρά κλίματα έπρεπε να μονώσουν με κάποιο τρόπο τα πόδια τους, συμπεριλαμβανομένων των Νεάντερταλ και των προκατόχων τους. Η εμφάνιση των βοηθητικών πάτων,  οι πρώτοι supinators, ήταν μέρος μιας μεγάλης τεχνολογικής σημαντικής ανακάλυψης και πολιτισμικής πολυπλοκότητας που ξεκίνησε 30 χιλιάδες χρόνια
πριν», είπε ο επιστήμονας σε συνέντευξή του στο Discovery News.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Κάποιοι άνθρωποι παραπονούνται μεταξύ άλλων και για φουσκάλες. Οι φουσκάλες οφείλονται κυρίως στο ότι οι πάτοι αλλάζουν τη στάση του σώματος και τα μοτίβα περπατήματος στα οποία οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει. Έτσι, οι πάτοι πρέπει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν βήμα προς βήμα – 20 λεπτά την πρώτη μέρα, από ό,τι μπορεί να είναι λίγο περισσότερο την επόμενη μέρα.
Όχι ολόκληρη μέρα από την αρχή. Και, εάν αισθάνεστε άβολα – βγάλτε τους, συνεχίστε να τους χρησιμοποιείτε την επόμενη μέρα.

Επίσης μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα.
Μπορείτε να αρχίσετε να τους χρησιμοποιείτε μέσα από τις κάλτσες μόνο για δοκιμή. Εάν  βγάλετε φουσκάλες, καθόλου επώδυνες, απλώς εμφανίζονται σα γρατζουνιές στο δέρμα συνιστάται η χρήση τους έξω από τις κάλτσες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση 

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449                   

Facebook Vivamus

 

  • Ακολουθούν οι κύριες λειτουργίες και χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος:
    1. Οι πάτοι είναι φτιαγμένοι για να εφαρμόζουν τέλεια στις καμπύλες του ποδιού.  Η πίεση που ασκείται στα πόδια κατανέμεται με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται η σωστή καμπυλότητά τους. Οι τρύπες στο προϊόν υπολογίζονται
    σύμφωνα με τα ενεργειακά κανάλια.
    Η κατασκευή τους ολοκληρώθηκε σε πλήρη συμμόρφωση με τα ανατομικά χαρακτηριστικά και εργονομικές αρχές, οι πάτοι ομαλοποιούν την ισορροπία του σώματος και μειώνουν σημαντικά την πίεση στον σκελετό, τα οστά και τις αρθρώσεις κατά το περπάτημα.
    2. 20.000 σημεία μασάζ ενεργοποιούν την αντανακλαστική ζώνη του ποδιού, υπεύθυνα για τη συνολική κατάσταση του οργανισμού. Το πόδι γίνεται ένα αξιόπιστο σημείο στήριξης και διεγείρει το μεταβολισμό, το αίμα, την κυκλοφορία, τον εγκέφαλο, το νευρικό  και λεμφικό . Όταν αποκαθίσταται η σπονδυλική στήλη, ισιώσει, τα όργανα επιστρέφουν στη θέση τους. Χάρη στους πάτους, τα πόδια κερδίζουν στήριξη, το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα, το σοκ κατά την κίνηση μαλακώνει και διορθώνονται οι ανωμαλίες των οστών. Βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους και τη σωστή κίνηση και σίγουρα βελτιώνουν-διορθώνουν τη στάση του σώματος. Έτσι, το αποτέλεσμα μασάζ στα πόδια επηρεάζει ευεργετικά συνολικά το σώμα.  (στην ακόλουθη εικόνα πριν και μετά)

  • 3. Η υπέρυθρη ακτινοβολία και ένα μαγνητικό πεδίο χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ένα βαθύ θεραπευτικό αποτέλεσμα. Μαγνήτες ενσωματωμένοι στην πίσω πλευρά τους. Οι πάτοι έχουν μια βαθιά θεραπευτική επίδραση στον πόνο στις αρθρώσεις, το πρήξιμο, φλεγμονώδεις διεργασίες, πλατυποδία και τη σκυφτή στάση του σώματος (καμπούρα) ή επιστημονικά κύφωση. Ένα χρήσιμο πλεονέκτημα επίσης είναι ότι οι μαγνήτες επιτρέπουν τη σύνδεση με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης . Ως εκ τούτου, εκτός από το μασάζ ποδιών και τη διόρθωση, παρέχεται επίσης ισχυρή ενέργεια. Με την τακτική χρήση αυτών των πάτων, το βιολογικό ρολόι ύπνου του χρήστη ρυθμίζεται και η ποιότητά του βελτιώνεται.
    4. Οι πάτοι εγγυώνται μακρά διάρκεια λόγω του ιδιαίτερα ισχυρού κράματος από το οποίο κατασκευάζονται. Χάρη σε αυτό το νανοϋλικό, οι πάτοι θα διαρκέσουν περισσότερο από 50 χρόνια, σε αντίθεση με ανάλογα από ορθοπεδικά σαλόνια σχεδιασμένα για 2-3 χρόνια χρήσης.
    5. Το σχήμα του προϊόντος δεν είναι μια πλήρης σόλα αλλά μια μισή σόλα. Αυτό δεν είναι τυχαία αλλά εσκεμμένη στρατηγική: οι γεμάτοι πάτοι δεν επηρεάζουν τη διόρθωση της πλατυποδίας.  Η πλήρης σόλα στερεώνει σταθερά μόνο τα δάχτυλα των ποδιών, ενώ η μισή σόλα τα εκπαιδεύει – επομένως, το σχήμα του έχει σχεδιαστεί για την αναδόμηση του ποδιού.

    6. Η επιλογή χρώματος για τους διορθωτικούς πάτους  επίσης δεν είναι τυχαία. Σύμφωνα με την παράδοση της κινεζικής χρωματοθεραπείας, το χρυσό θεωρείται το πιο δυνατό χρώμα ιδανικό για πλήρη καταπολέμηση της ασθένειας. Εκπέμπει ζεστασιά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, και αυξάνει τη σωματική και πνευματική δύναμη.
    7. Οι πάτοι  είναι επίσης διαγνωστικοί: αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τα προβλήματα υγείας του χρήστη.
    Πώς εκδηλώνεται αυτό; Τα πόδια ενός ατόμου μπορούν να πουν για την κατάσταση του σώματος και τα εσωτερικά όργανα. Μετά από 2-3 μήνες, οι πάτοι με χρυσαφί χρώμα μπορεί να αλλάξουν χρώμα, σηματοδοτώντας τις ασθένειες του χρήστη τους. Λεκέδες και σημεία με άλλα χρώματα μπορεί να εμφανιστούν και να ποικίλλουν σε μέγεθος και ένταση.
  • Κυριαρχία σκούρου ή μαύρου χρώματος – προβλήματα στα νεφρά.
    Κοκκινωπό-μπορντό λεκέδες – καρδιαγγειακά προβλήματα.
    Ελαφριά, λευκοί κύκλοι και λεκέδες – πνευμονικές παθήσεις.
    Επικράτηση πράσινου χρώματος – γαστρεντερικές διαταραχές.
    Κίτρινο χρώμα – προβλήματα με το συκώτι και τη σπλήνα.
    Μετά την εξάλειψη της νόσου, το αρχικό χρυσαφί χρώμα των πάτων δεν επιστρέφει. Φυσικά, μετά την αλλαγή χρώματος, οι πάτοι δεν χάνουν τις διορθωτικές τους ιδιότητες για τις οποίες αγοράστηκαν.  Η αλλαγή στο χρώμα είναι μόνο απόδειξη ορισμένων προβλημάτων στο σώμα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διορθωτικοί Πάτοι whieda για Αρθρίτιδες, Κύφωση, Λόρδωση, Προβλήματα σκελετού, λεκάνης, Κότσι, Πλατυποδία”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!