ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ FINCHLEYCLINIC

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ FINCHLEYCLINIC

Περιγραφή

Είστε έτοιμοι να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω; Το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου συνδυάζει τον εντερικό καθαρισμό με οξυγόνο με προβιοτική υποστήριξη. Ενισχύστε την ευεξία σας και ανανεώστε το πεπτικό σας σύστημα με αυτό το πρόγραμμα 6 ημερών.

  • Καθαρίζει την εντερική οδό
  • Ανακουφίζει από τις πεπτικές παθήσεις
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
† Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Τι είναι το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου;

Το Πρόγραμμα Καθαρισμού Παχέος Εντέρου αφορά στην αποτοξίνωση με οξυγόνο Oxy-Powder® και τα κορυφαία προβιοτικά (Rolls Rοyce των προβιοτικών) Latero-Flora ™ (για την αγορά μόνο των προβιοτικών πατήστε εδώ) για τον απαλό καθαρισμό και την αναζωογόννηση του πεπτικού σωλήνα, εξασφαλίζοντας μια ζωή γεμάτη ευεξία.  Αυτός ο καθαρισμός 6 ημερών μπορεί να ανακουφίσει τη φούσκωμα, την περιστασιακή δυσκοιλιότητα, το αέριο και τη δυσφορία. Εάν κάποιο από αυτά τα θέματα σας προβληματίζουν, ήρθε η ώρα να ανακουφιστείτε.

Οφέλη για την υγεία του προγράμματος καθαρισμού του παχέος εντέρου

Το πρόγραμμα καθαρισμού παχέος εντέρου συνιστά μια προσέγγιση “δύο σε ένα” θα λέγαμε. Πρώτον, το Oxy-Powder χρησιμοποιεί την ισχύ του οξυγόνου για να διασπάσει τα προσβεβλημένα απόβλητα και να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα. Αυτό θέτει τη βάση για τη δράση του Latero-Flora να παρέχει προβιοτικά που ενισχύουν το έντερο και υποστηρίζουν την αποτοξίνωση.

 

Υποστηρίζει υγιή πέψη

Οι ανθυγιεινές τροφές και οι περιβαλλοντικές τοξίνες είναι παντού και μπορούν να επιβραδύνουν το πεπτικό σας σύστημα. Ο καθαρισμός του πεπτικού σωλήνα είναι σαν ένα κουμπί επαναφοράς, το οποίο σας βοηθά να αφομοιώσετε καλύτερα τα τρόφιμα και να απορροφήσετε περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

 

Ενισχύει την εντερική χλωρίδα

Τα υγιή βακτηρίδια στο έντερο σας διευκολύνουν την πέψη, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και προωθούν μια ευτυχισμένη ψυχική κατάσταση. Με το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου, το έντερο σας υποστηρίζεται με ένα προβιοτικό φιλικό προς την αποτοξίνωση.

 

Ανακουφίζει από περιστασιακή δυσκοιλιότητα

Ο καθαρισμός του σώματος απομακρύνει την τοξική συσσώρευση και ενθαρρύνει την υγιή πέψη. Με την προσθήκη προβιοτικών και την απομάκρυνση των αποβλήτων από τον εντερικό σωλήνα, οι ερεθισμοί όπως τα αέρια, το φούσκωμα και η περιστασιακή δυσκοιλιότητα εξαφανίζονται.

Οι κορυφαίοι 5 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου

Καταπραΰνει τον

εντερικό σωλήνα

Τα ανθυγιεινά τρόφιμα και οι συσσωρευμένες τοξίνες ανατρέπουν την εντερική οδό και προκαλούν κάθε είδους δυσφορία. Ο καθαρισμός βοηθάει “να σβήσει η φωτιά”.

 

Διεγείρει τη
λειτουργία του εγκεφάλου

Το έντερο φιλοξενεί νευροδιαβιβαστές όπως η σεροτονίνη. Όταν το έντερο είναι υγιές, είναι ευκολότερο να σκέφτεστε καθαρά και να νιώθετε καλά.

 

Βελτιστοποιεί
το Μικροβίωμα

Με την αφαίρεση των αποβλήτων από το σώμα και την αναπλήρωση του εντέρου, το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου βοηθά στην τελειοποίηση του μικροβιώματός σας

“Ο καθαρισμός του πεπτικού σας συστήματος είναι απαραίτητο για να εξουδετερώσουμε την επίθεση των τοξινών που συναντάμε όλοι καθημερινά. Το Πρόγραμμα Καθαρισμού Παχέος Εντέρου είναι σαν ένα κουμπί επαναφοράς. Συσσώρευση, φούσκωμα και περιστασιακή δυσκοιλιότητα παύουν, εξασφαλίζοντας καλύτερη υγεία στο πεπτικό σύστημα και μια ιδιαίτερη αίσθηση αναζωογόνησης “.

Τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου;

Πρόβειο συμπληρώματος λατέρο-χλωρίδας 60 κάψουλες

Latero Flora

Το Latero-Flora είναι ένα φυσικό προβιοτικό που ενισχύει το μικροβίωμα στο έντερο, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε αποτελεσματική πέψη και υγιές κόλον.

Συμπλήρωμα καθαρισμού κόλον οξυ-κόνεως 120 κάψουλες

Oxy-Powder

Το Oxy-Powder είναι ένα αποτοξινωτικό εντέρου με οξυγόνο που εξαλείφει απαλά τις τοξίνες και δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου τα προβιοτικά μπορούν να λειτουργήουν.

 

Το Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης Παχέος Εντέρου περιλαμβάνει εύχρηστες οδηγίες. Εάν έχετε ερωτήσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τι δεν υπάρχει σε αυτό το πρόγραμμα

Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούμε συστατικά ή συσκευασίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σας ή το περιβάλλον. Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από:

Σόγια

Γλουτένη

Τοξικά πρόσθετα

Harsh Chemicals

Γαλακτοκομείο

Αλκοόλ

GMO

Γιατί το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου είναι διαφορετικό

Το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου είναι το μόνο πλήρες πρόγραμμα που χρησιμοποιεί οξυγόνο για να βοηθήσει στον καθαρισμό του εντερικού σωλήνα. Συνδυάζοντας το με το Latero-Flora σημαίνει ότι το πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου αποκαθιστά την πεπτική υγεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Καθαρισμού Παχέος Εντέρου είναι το μόνο που χρησιμοποιεί το Oxy-Powder – ένα ασφαλές και απαλό καθαριστικό με οξυγόνο.

Σκληρά συστατικά

Άλλα προγράμματα καθαρισμού κόλον χρησιμοποιούν ένα βοτανικό καθαρτικό ή φυτικές ίνες για να καθαρίσουν το σύστημα, και τα δύο είναι σκληρά και άβολα.

Γρήγορη και απλή

Σε μια διαδικασία δύο σταδίων που χρησιμοποιεί όλα τα φυσικά συστατικά, ο καθαρισμός αυτός παράγει τα αποτελέσματα που θέλετε σε μόλις έξι ημέρες.

Καθυστερημένα αποτελέσματα

Διαβάστε τις κριτικές. Πολλά άλλα προγράμματα καθαρισμού μπορούν να διαρκέσουν έως και 14 ημέρες και να αποδώσουν απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ασφάλεια ποιότητας

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Καθαρισμού Παχέος Εντέρου παράγεται στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μας. Εξασφαλίζουμε με ανεξαρτησία κάθε συστατικό και επιβεβαιώνουμε την ποιότητα και την ισχύ.

Άγνωστη προέλευση

Η πλειοψηφία των εταιρειών διατροφικών συμπληρωμάτων αγοράζουν προ-κατασκευασμένα προϊόντα αμφίβολης ποιότητας από αποθήκες παραγωγής χύμα και απλά αλλάζουν την ετικέτα.

Δωρεάν, βραβευμένη υποστήριξη

Κάθε χρόνο, η Ομάδα Ικανοποίησης Πελατών μας έχει αναγνωριστεί από την Better Business Bureau για την αφοσίωσή τους. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για δωρεάν καθοδήγηση!

Κρίνετε μόνοι σας

Για τις περισσότερες εταιρείες συμπλήρωσης, μόλις έχουν τα χρήματά σας, είστε μόνοι σας. Πολύ λίγοι ακόμη παρέχουν έναν αριθμό τηλεφώνου, πολύ λιγότερο ένα εκπαιδευμένο, ζωντανό άτομο στο άλλο άκρο.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς πρέπει να τρώτε κατά τη διάρκεια αυτού του καθαρισμού

Όταν κάνετε καθαρισμό παχέος εντέρου, είναι καλύτερο να τρώτε φρέσκα, βιολογικά ή τοπικά καλλιεργημένα φρούτα. Τα φρούτα είναι ιδανικά για την παροχή της διατροφής που βοηθά το σώμα να βγάλει τοξίνες και εξασφαλίζουν επίσης ότι η εντερική οδός είναι ενυδατωμένη και ικανή να υποστηρίξει τη διαδικασία καθαρισμού. Για πιο προηγμένη εικόνα για το πώς μπορείτε να φάτε κατά την αποτοξίνωση, ελέγξτε τη διατροφή καθαρισμού σώματος στο ghc.us/cleanse-diet.

Φρούτα που ενθαρρύνουν τον εντερικό καθαρισμό

Παρακάτω είναι μια λίστα φρούτων που υποστηρίζουν ένα καθαρό και υγιές πεπτικό σύστημα. Μπορείτε να τα φάτε μεμονωμένα ή να φτιάξετε μια φρουτοσαλάτα με οποιονδήποτε συνδυασμό.

  • Μήλα
  • Αβοκάντο
  • Μπανάνες
  • Βατόμουρα
  • Βακκίνια
  • Φράπα
  • Πορτοκάλια
  • Παπάγια
  • Ανανάδες
  • Σμέουρα

Εάν προτιμάτε τα λαχανικά από τα φρούτα, μπορείτε να συμπεριλάβετε φυλλώδη πράσινα, σκόρδο, αγκινάρες και βλαστικά Βρυξελλών στη διατροφή σας.

Μείνετε ενυδατωμένοι

Ένας καλός κανόνας για να παραμείνετε ενυδατωμένοι είναι να πίνετε το ήμισυ του σωματικού σας βάρους σε ουγγιές την ημέρα. Παράδειγμα: 160 λίβρες = 80 ουγκιές νερού. Μπορείτε να βελτιώσετε το νερό προσθέτοντας στο γεύση βιολογικό μηλόξυδο (πλούσιο σε προβιοτικό και ένζυμο τονωτικό) ή χυμό λεμονιού.

Ελαχιστοποιήστε αυτά τα τρόφιμα

Το φαγητό που τρώτε επηρεάζει την υγεία σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο για την καλή υγεία, μειώστε όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση των παρακάτω τροφίμων. Ή καλύτερα, να τα εξαλείψετε εξ ολοκλήρου από τη διατροφή σας.

  • Κρέας
  • Γλουτένη
  • Γαλακτοκομείο
  • Επεξεργασμένη ζάχαρη
  • Υψηλή φρουκτόζη σιρόπι καλαμποκιού
  • Τεχνητά γλυκαντικά
  • Τεχνητές χρωστικές ουσίες
  • Επιτραπέζιο αλάτι
  • Τεχνητά συντηρητικά
  • Σόγια
  • Επεξεργασμενες ΤΡΟΦΕΣ
  • Τροφές από Φούρνο μικροκυμάτων
  • Κονσερβοποιημένα τρόφιμα
  • Αλκοόλ
  • Υπερβολικό καφέ ή καφεΐνης

ΟΔΗΓΙΕΣ

Το Πρόγραμμα αποτελείται από μια διατροφή με βάση τα φρούτα και λήψη Oxy-Powder και Latero-Flora για 6 ημέρες. Πάρτε 2 κάψουλες Latero-Flora κάθε πρωί 20 λεπτά πριν το πρωινό γεύμα σας. Πάρτε 6 κάψουλες Oxy-Powder 2 ώρες μετά το τελευταίο γεύμα σας με 8 ουγγιές (227 γραμμάρια) καθαρού νερού.

ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ PDF

ΠΡΩΙ
Δύο κάψουλες του προθετικού λατέρ-χλωρικού συμπληρώματος
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Έξι καψάκια συμπλήρωμα καθαρισμού του κόλου οξυγόνου

Λαμβάνοντας Oxy-Powder θα πρέπει να σας κάνει να έχετε τρεις έως πέντε κενώσεις του εντέρου την επόμενη μέρα. Εάν δεν το κάνετε, αυξήστε την ποσότητα σε 8 κάψουλες για το υπόλοιπο του καθαρισμού. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού στο πόσιμο νερό για να αυξήσετε τις επιδράσεις του Oxy-Powder.

* Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, μπορεί να έχετε χαλαρά, υδαρή κόπρανα. Σημειώστε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και μια ένδειξη ότι καθαρίζετε τον οργανισμό σας σωστά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι προχωρημένες συμβουλές του Dr. Group για την επιτυχία

Ακριβώς όπως το εντερικό σας σύστημα επηρεάζει πολλές πτυχές της υγείας σας, μια συνειδητή ζωή υποστηρίζει τη γενική σας ευεξία. Η αληθινή ευεξία είναι προϊόν ενός δια βίου ταξιδιού.

εικονίδιο αστεριού

Χρησιμοποιήστε υποστηρικτικές θεραπείες

Χειροπρακτικές ρυθμίσεις, μασάζ, ασκήσεις βαθιάς αναπνοής, βελονισμός και υπέρυθρες σάουνες υποστηρίζουν τη διαδικασία καθαρισμού. Το να κοιμάστε αρκετά και να ξεκινάτε την ημέρα σας βρίσκοντας έναν ήσυχο χώρο, επαναλαμβάνοντας «είμαι καθαρός και υγιής» εννέα φορές θα ενισχύσει την πνευματικότητά σας.

εικονίδιο αλόης

Συμπλήρωμα με αλόη Aloe Fuzion (πατήστε εδώ)

Η αλόη περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ένζυμα και αμινοξέα που ενισχύουν τις φυσικές διαδικασίες και τις δυνατότητες αποτοξίνωσης του οργανισμού. Ένας συμπυκνωμένος τύπος όπως το Aloe Fuzion ™ είναι ένας ιδανικός τρόπος να υποστηρίξετε τον καθαρισμό σας, να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να καταπραΰνετε το άγχος σε όλο το σώμα σας.

08/22/19

Ε: Πώς υποστηρίζει αυτό το πρόγραμμα έναν ενεργό τρόπο ζωής; Αφαίρεση τοξινών και συνολική καθαριστική πεπτική οδός σημαίνει καλύτερη κανονικότητα της κίνησης του εντέρου και πιο σταθερή υγεία του εντέρου.

08/22/19
Ε: Το Oxy-Powder περιέχει σκληρά βότανα;  A: Το Oxy-Powder δεν περιέχει σκληρά φυτικά καθαρτικά.
08/22/19
Ε: Τι αποτέλεσμα έχει το Oxy-Powder; Α: Το Oxy-Powder χρησιμοποιεί την ισχύ του οξυγόνου για να ξεπλύνει τα έντερα και το πεπτικό σύστημα των ακαθαρσιών, ενώ ταυτόχρονα προάγει τη σφριγηλότητα και τη ζωτικότητα. Είναι σχεδόν σαν μια αρδευτική αποχέτευση, αλλά λιγότερο επεμβατική και πιο αποτελεσματική.
08/22/19
Ε: Πόσο συχνά πρέπει κάποιος να εκτελεί αυτό το καθαρισμό; Α: Αυτό το πρόγραμμα καθαρισμού μπορεί να εκτελεστεί όσο συχνά χρειάζεται. Συνήθως ακούμε από τους πελάτες που κάνουν ένα παχύ έντερο καθαρίζει οπουδήποτε από μία έως πολλές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.
Ε: Πρέπει τα παιδιά ή οι έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες να χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα; Α: Το πρόγραμμα αυτό δεν προορίζεται για παιδιά ή για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
08/22/19
Ε: Ποιο είναι το προβιοτικό στέλεχος στο Latero-Flora; Α: Το Latero-Flora περιέχει Brevibacillus laterosporus.
08/22/19
Ε: Πώς αλληλοσυμπληρώνονται τα προϊόντα του προγράμματος;  Το Oxy-Powder χρησιμοποιεί οξυγόνο για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου ενώ το Latero-Flora πληθυσμό του γαστρεντερικού σωλήνα με ευεργετικά βακτήρια που προάγουν την υγεία.
10/01/19

Ε: Για άτομα που επιθυμούν να καθαρίσουν αλλά δεν μπορούν να καταπιούν δισκία / κάψουλες υπάρχει εναλλακτική σκόνη ή υγρή μορφή; Α: Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε τις κάψουλες Oxy-Powder και Latero-Flora και να ρίξετε τη σκόνη σε νερό. Αυτό θα είναι εξίσου αποτελεσματικό με τη λήψη των ίδιων των καψουλών.

10/08/19
Ε: Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος καθαρισμού του παχέος εντέρου, πότε προτείνεται η έναρξη του προγράμματος καθαρισμού του ήπατος; Α: Μετά την ολοκλήρωση αυτού του παχέος εντέρου καθαρίστε, μπορείτε είτε να περάσετε απευθείας στο πρόγραμμα του ήπατος, είτε μπορείτε να ξεκουραστείτε μερικές ημέρες για να προετοιμαστείτε για την αποτοξίνωση του συκωτιού.
10/09/19
Ε: Η σκόνη οξυγόνου είναι ίδια με το οξείδιο του μαγνησίου; A: Το Oxy-Powder περιέχει κυρίως οξείδια μαγνησίου. Ωστόσο, ο τύπος μας διαφέρει από παρόμοια προϊόντα, αφού τα οξείδια του μαγνησίου οζονοποιούνται μέσω μιας δικής μας διαδικασίας πολλαπλών σταδίων. Το όζον χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τον αριθμό των οξειδίων του μαγνησίου ανά μερίδα, πράγμα που επιτρέπει ένα σταθερό, ελεγχόμενο ρεύμα οξυγόνου στο σώμα σας για περίοδο τουλάχιστον 18 ωρών.  Το Oxy-Powder περιέχει επίσης φυσικό κιτρικό οξύ για να λειτουργήσει ως καταλύτης στη διαδικασία οξυγόνωσης. Όπως πάντα, τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από Γενετικά Τροποποιημένες ουσίες, φιλικά προς τα vegan και χωρίς γλουτένη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!