Αρχική Vivamus ARGENT MAX & SIMBION ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ (H ARMATONE) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑ, ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ κλπ

ARGENT MAX & SIMBION ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ (H ARMATONE) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑ, ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ κλπ

by NIKOLE
Image result for simbion armatone & argent max
ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ κλπ
Image result for simbion armatone & argent max

Image result for simbion

Τα προϊόντα της Ρωσικής εταιρείας Aurora, έχουν εξαιρετικά και γρήγορα αποτελέσματα. Τα συγκεκριμένα argent max , simbion ή/και armatone επιδρούν ως εξής:

Το argent max καταστέλλει την ανάπτυξη παθογόνου χλωρίδας, τους μύκητες που μοιάζουν με μαγιά και ούτω καθεξής. Τα άλλα δύο, simbion & armatone αποκαθιστούν την ισορροπία της ,μικροχλωρίδας. Δηλαδή δε χρειάζεται μόνο να αφαιρέσετε, αλλά πρέπει να συμπληρώσετε κάτι που δε θα επιτρέψει στο μέλλον να εμφανιστεί παθογόνος χλωρίδα.

Αυτά τα προϊόντα πρέπει να λαμβάνονται με τον εξής τρόπο: Για διάστημα 21 ημερών και στη συνέχεια διακόπτετε για 10 ημέρες.

Εάν πρέπει να επιλύσετε ένα παλιό μακροπρόθεσμο πρόβλημα, ίσως χρειαστείτε περισσότερο χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτή, ίσως εκδηλώσετε συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης με τη μορφή πιθανά εξανθημάτων όπως προσωρινό ερεθισμό της μασχάλης. Αυτό συνιστά ως επί το πλείστον μια τυπική εκδήλωση καντιντίασης. Εφόσον πρόκειται για μακροπρόθεσμο πρόβλημα, με τη συγκεκριμένη αγωγή μπορεί να εξαφανιστεί σε 3-5 μήνες, οπότε και τα αποτελέσματα θα είναι υπέροχα.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!