Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός 12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ RUBY FLAVON

12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ RUBY FLAVON

by NIKOLE
12 ΛΟΓΟI (ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ RUBY FLAVON
 
Πρέπει να φοράω μάσκα; Πρέπει να διαμαρτυρηθώ φορώντας μάσκα; Αφιερώστε λίγα λεπτά για να δείτε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΕΡΕΥΝΕΣ σχετικά με τις μάσκες και το COVID-19…
από τα οποία θα διαπιστώσετε γιατί
 
Αρνούμαι να αποτελέσω θύμα προπαγάνδας, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ για να μην αναφέρω τους κινδύνους για την υγεία περιορίζοντας το οξυγόνο!
 
Σε αυτή τη συνεχή διαμάχη μεταξύ των “οπαδών” της μάσκας και των όσων αρνούνται -μεταξύ αυτών και εγώ- ένα άρθρο στην ιστοσελίδα vivamus,gr στον ακόλουθο σύνδεσμο εξηγεί ξεκάθαρα γιατί όχι.
 1. Δεν έχουν γίνει μελέτες για να καταδειχθεί ότι είτε η μάσκα υφάσματος είτε η μάσκα N95 έχουν κάποια επίδραση στη μετάδοση του COVID-19. Στην πραγματικότητα, έρευνα που δημοσιεύθηκε στα Annals of Internal Medicine την 1η Απριλίου έδειξε ότι « τόσο οι χειρουργικές όσο και οι βαμβακερές μάσκες φαίνεται να είναι αναποτελεσματικές στην πρόληψη της διάδοσης του SARS-CoV-2 από τους βήχα των ασθενών με COVID-19 ” ( Αναφορά )
 1. Σε μια μετα-ανάλυση (=Συστηματική αναζήτηση δεδομένων. 3. Αξιολόγηση των μελετών που συλλέχθηκαν. 4. Σύνθεση των δεδομένων. 5. Ερμηνεία αποτελέσματος) έξι τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων μελετών του Φεβρουαρίου 2020 στις οποίες συμμετείχαν 9.171 ασθενείς, δεν υπήρχαν στατιστικά σημαντικές διαφορές στην πρόληψη της γρίπης ή των ιογενών λοιμώξεων χρησιμοποιώντας αναπνευστήρες N95 και χειρουργικές μάσκες. ( Αναφορά )
 1. Μια μελέτη του Μαΐου 2020 στην οποία συμμετείχαν 159 εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη ηλικίας 21 έως 35 ετών διαπίστωσε ότι το 81% εμφάνισε πονοκεφάλους από τη χρήση μάσκας προσώπου. ( Αναφορά )
 1. Σε μια μελέτη του 2008 για χειρουργικές μάσκες που φορούσαν 53 χειρουργοί, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μάσκα μείωσε σημαντικά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα , δημιουργώντας μια κατάσταση γνωστή ως « υποξία ». ( Αναφορά )
 1. Μια μελέτη του 2015 έδειξε ότι η υποξία αναστέλλει τα Τ-λεμφοκύτταρα (τα κύρια ανοσοκύτταρα που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων) αυξάνοντας το επίπεδο μιας ένωσης που ονομάζεται υποξία επαγώγιμος παράγοντας-1 (HIF-1). ( Αναφορά ) Με άλλα λόγια, η χρήση μάσκας, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί υποξία, μπορεί στην πραγματικότητα να θέσει το μέσο για το COVID-19 και να κάνει τις συνέπειες πολύ χειρότερες.
 1. Η υποξία προάγει φλεγμονή που μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη και την εξάπλωση καρκίνων . ( Αναφορά ) Η υποξία είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στην αθηροσκλήρωση , αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής . ( Αναφορά )
 1. Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στο κουτί των χειρουργικών μασκών αναφέρει με σαφήνεια: « ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ COVID-19 (CORONAVIRUS) Ή ΑΛΛΟΥΣ Ιούς Ή ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ.

12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ RUBY FLAVON

 1. Εκείνοι που φορούν μάσκες αναζωογονούν συνεχώς τους ιούς, αυξάνοντας τη συγκέντρωση του ιού στους πνεύμονες και τις ρινικές οδούς. Φορώντας μάσκα, οι εκπνεόμενοι ιοί δεν θα είναι σε θέση να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και μπορούν να ταξιδέψουν στον εγκέφαλο . ( Αναφορά , Αναφορά , Αναφορά )
 1. Ο Anthony Fauci, επικεφαλής του διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), έκανε μια συνέντευξη στα 60 Λεπτά όπου είπε, ” Οι άνθρωποι δεν πρέπει να περπατούν γύρω φορώντας μάσκες .”
 1. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για υγιείς ανθρώπους να φορούν μάσκες προσώπου . ( Αναφορά ) Συνιστούν στους υγιείς ανθρώπους να φορούν μάσκες μόνο όταν φροντίζουν κάποιον που έχει μολυνθεί με COVID-19. ( Αναφορά )
 1. Ο Στρατηγός Χειρουργός Jerome Adams συμβούλεψε κατά του κοινού να φοράει μάσκες προσώπου, λέγοντας ότι « δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό » στην αποτροπή της επίδρασης ατόμων από το COVID-19. ( Αναφορά )
 1. Παρόλο που το CDC συνιστά να φοράτε μάσκες, παραδέχτηκαν ότι δεν διαθέτουν δεδομένα για να επιβεβαιώσουν ότι η χρήση μάσκας μειώνει τον κίνδυνο σύσπασης ή εξάπλωσης του COVID-19. ( Αναφορά )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ

Είναι ένα μέτρο ασφαλείας faux “psy-op” ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP), πράξεις για τη μεταφορά επιλεγμένων πληροφοριών και δεικτών στο κοινό για να επηρεάσουν τα συναισθήματά τους, τα κίνητρα και την αντικειμενική συλλογιστική τους, και τελικά τη συμπεριφορά κυβερνήσεων, οργανισμών, ομάδων και ατόμων. Δεν αφορά την προστασία – είναι πραγματικά μια μελέτη περίπτωσης στο «groupthink» (πρακτική σκέψης ή λήψης αποφάσεων ως ομάδας, με αποτέλεσμα συνήθως μη αμφισβητούμενη, κακής ποιότητας λήψη αποφάσεων).

Και εξαιτίας του COVID-19, οι ψεύτες των μέσων ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι στο κουτί, λέει ότι η μάσκα ΔΕΝ σας προστατεύει από το COVID-19, την προωθούν και επιβάλλουν.

12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ RUBY FLAVON

Αρνούμαι να αποτελέσω θύμα προπαγάνδας, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ για να μην αναφέρω τους κινδύνους για την υγεία περιορίζοντας το οξυγόνο!

Σκεφθείτε το. Υπάρχει ένας ιός γύρω που επιτίθεται στο αναπνευστικό σύστημα και οι άνθρωποι θέλουν να τοποθετήσουν μια μάσκα που περιορίζει το οξυγόνο που ρέει μέσω του αναπνευστικού τους συστήματος.

Το να αναγκάζουμε τους υγιείς ανθρώπους να κατασταλθούν ανοσοποιητικά με συνεχώς φορώντας μάσκες που ανακυκλοφορούν τα εκπνεόμενα απόβλητα CO2 και καταστρέφουν τη βέλτιστη πρόσληψη οξυγόνου, είναι στην καλύτερη περίπτωση λανθασμένη, στη χειρότερη εγκληματική, δεδομένων των γνωστών δεδομένων.

Ω ναι, μην επιτεθείτε και προσβάλλετε αυτούς που έχουν επιλέξει να μην φορούν μάσκα, καθώς οι μελέτες δείχνουν ότι αυτή είναι η πιο σοφή επιλογή .

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αυτό που ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ είναι ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΥΠΝΟ, ΑΣΚΗΣΗ, ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ COVID -19 ΤΟ FLAVON RUBY (βλ. εδώ)! (προπαραγγελία Αύγουστο 2020. Για να προλάβετε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Πηγή: https://thetruthaboutcancer.com/mask-not-mask-question/

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα