Αρχική VivamusΣυμβουλες Σύγκριση συσκευής βιοσυντονισμού Sensitiv Imago με άλλες μεθόδους “διάγνωσης”

Σύγκριση συσκευής βιοσυντονισμού Sensitiv Imago με άλλες μεθόδους “διάγνωσης”

by NIKOLE

Στο Κέντρο VIVAMUS χρησιμοποιούμε τη συσκευή βιοσυντονισμού Sensitiv Imago. Καθώς υπάρχουν και άλλες συσκευές “διάγνωσης” μεταφέρουμε τα δεδομένα της σύγκρισής της με άλλες μεθόδους, από σχετικό άρθρο της εταιρείας.

Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά της συσκευής ή εκπαίδευση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Σύγκριση με άλλες μεθόδους διάγνωσης

Έλεγχος υπερήχων (USI) Πυρηνικός Μαγνητικός Συντονισμός (NMR) Υπολογιστική Τομογραφία (CT)

Συγκρίναμε τρεις πιο δημοφιλείς μεθόδους εξέτασης (υπερηχητική επιθεώρηση, πυρηνικό μαγνητικό συντονισμό, τομογραφία ηλεκτρονικών υπολογιστών) με την τεχνολογία Sensitiv Imago. Κάθε σύμβολο “+” υποδεικνύει μια καλή ποιότητα οποιουδήποτε ιδιαίτερου χαρακτηριστικού μιας μεθόδου. Συνεπώς, το σύμβολο “-” υποδεικνύει μια κακή, ανάξια ή επικίνδυνη.

Οι μέθοδοι αξιολογήθηκαν από τρία σημαντικά και πιο σημαντικά σημεία:

  • Τι εξετάζεται – αριθμός οργάνων που μπορούν να εξεταστούν με τη μέθοδο.
  • Έκθεση σε ακτίνες – οποιαδήποτε επιβλαβή έκθεση του σώματος κατά τη διάρκεια της διάγνωσης, είτε ακτινογραφίες είτε ηλεκτρικά κύματα.
  • Παρενέργειες – συνέπειες και απαγορεύσεις να υποβληθεί σε αυτό το είδος διάγνωσης.

Έτσι, το γενικό συμπέρασμα είναι:

Μέθοδος Τι εξετάζεται Ακτινοβολία Παρενέργειες Συνολική εκτίμηση της μεθόδου διάγνωσης
Τεχνολογία Sensitiv Imago + + + + + + + + + + + + + + + Εξοχος
NMR + + – – – + + + – – + + + – – Ικανοποιητικός
CT + + + + – + + – – – + + – – – Ικανοποιητικός
ΧΡΗΣΗ + + + – – + + + + + + + + + – Καλός
“+” – ένα σύνολο καλών ποιοτήτων
“-” – ένα σύνολο κακών και επικίνδυνων ιδιοτήτων

Πρόσφατα η τεχνολογία Sensitiv Imago κερδίζει ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα. Ακόμη και σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις όπου η κλινική σημειωτική  (ή, όπως ονομαζόταν παλαιότερα, σημειολογία είναι η επιστήμη που μελετά τη συγκρότηση και τη λειτουργία των συμβολικών συστημάτων στο σύνολό τους) είναι πολύ χαρακτηριστική, η μέθοδος διάγνωσης HSC Sensitiv Imago tecnology παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για την επέκταση της αξιολόγησης της πρόγνωσης της κατάστασης ενός ασθενούς. Η μέθοδος είναι συχνά πρωταρχικής σημασίας για τον καθορισμό της διάγνωσης και, συνεπώς, για τη σωστή επιλογή ως προς τις θεραπευτικές δραστηριότητες.

Πίσω το 1930-1940, ο Royal Rife (σχετικά άρθρα μας μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ), με τη διεξαγωγή ερευνητικών εργασιών, ανέπτυξε τη βιοηλεκτρονική ιατρική. Ήταν ο πρώτος που καθόρισε σε ποια συχνότητα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τα μόρια των οργάνων του ασθενούς και η ασθένειά του κυμαίνονται (βλ. συσκευή Rife κορυφαία θεραπευτική στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ ) . Προσδιόρισε το ατομικό φάσμα ακτινοβολίας κάθε μικροοργανισμού, χρησιμοποιώντας ιδιότητες του φασματικού τμήματος. Ανέπτυξε μια μέθοδο για την καταστροφή αυτών των επιβλαβών μικροοργανισμών. Εφάρμοσε την αρχή του συντονισμού. Με την αύξηση της έντασης της ακτινοβολίας συχνοτήτων σε αυτά τα μικρόβια, ο Rife αύξησε τις φυσικές ταλαντώσεις τους. Οι μικροοργανισμοί πέθαιναν από αυτή την ακτινοβολία. Ωστόσο, δεν προκάλεσε βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς.

Με βάση τα λαμβανόμενα φάσματα συχνοτήτων των οργάνων και των ιστών ενός βιολογικού αντικειμένου, καθίσταται δυνατή η απόκτηση τεράστιας πληροφορίας για έναν ασθενή. Έτσι, η διαγνωστική μέθοδος HSC Sensitiv Imago είναι η νεότερη από τις μεθόδους διάγνωσης υλικού και βελτιώνεται τόσο γρήγορα, ώστε οι εκδόσεις λογισμικού να ενημερώνονται κάθε έξι μήνες. Λόγω της εισαγωγής νέων συσκευών με αισθητήρες ενεργοποίησης υψηλής τεχνολογίας Sensitiv Imago – η διάγνωση έχει γίνει όχι μόνο ταχύτερη αλλά και υψηλότερης ποιότητας.

Προφανώς, δυναμικές τεχνικές, όπως η τρισδιάστατη απεικόνιση των αποτελεσμάτων της έρευνας, θα εισαχθούν στις καθημερινές πρακτικές πολύ σύντομα. Ένα παράδειγμα ταχείας εφαρμογής ήταν η μέθοδος των φυτικών δοκιμών. Χρησιμοποιείται τόσο ευρέως ότι μια πιο ακριβής σειρά ενδείξεων θα μπορούσε να συζητηθεί μάλλον παρά η εκλαΐκευση της.

Τα ερευνητικά κέντρα συνεχίζουν να αναζητούν νέες μεθόδους έρευνας, τα αποτελέσματα είναι πολύ ελπιδοφόρα.

Η ανάλυση τεχνολογίας Sensitiv Imago, σε αντίθεση με το NMR και την υπολογιστική τομογραφία, δεν απαιτεί πεδία υψηλής τάσης. Αυτή η μέθοδος φαίνεται να είναι προοπτική για μεταβολικές μελέτες, συγκεκριμένα, σε επίπεδο κυττάρων. Από όλες τις μεθόδους διάγνωσης υλικού, η τεχνολογία Sensitiv Imago παράγει μια εικόνα που προσεγγίζει περισσότερο την παθολογοανατομική. Αυτός ο όρος, εκτός από την ασφάλεια που παρέχει, ενθαρρύνει την ταχεία ανάπτυξη της μεθόδου διάγνωσης τεχνολογίας Sensitiv Imago.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα πλεονεκτήματα της αποτύπωσης κυμάτων συχνότητας – της τεχνολογίας Sensitiv Imago. Η μέθοδος είναι πολύ καλή, πράγματι. Για να γίνει αυτή η μέθοδος, το κοινό έργο των φυσικών, των γιατρών και των προγραμματιστών είχε γίνει προηγουμένως. Πρώτον, ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό ανάλογο της συχνότητας συντονισμού, για παράδειγμα, μια διαβρωτική γαστρίτιδα ή προστατίτιδα. Στη συνέχεια, έκαναν την έκδοση του υπολογιστή και την εισήγαγαν στον ηλεκτρονικό επιλογέα του λογισμικού. Ερευνήθηκαν εκατοντάδες παρόμοιες φασματογραφικές ενδείξεις διαφορετικών ηλικιακών ομάδων ασθενών.

Είναι ενδεικτικό ότι η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η δοκιμή αποτύπωσης κύματος συχνότητας στο Sensitiv Imago είναι ασύγκριτη για την ασφάλεια και την ευκολία του ασθενούς, είναι απολύτως ακίνδυνη, δεν προκαλεί ακτινοβολία και είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής για τους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των παιδιών, των εγκύων γυναικών.

Η συσκευή Sensitiv Imago, με την οποία γίνεται η διάγνωση, έχει σχεδιαστεί για την καταγραφή των εξελίξεων στα όργανα και τις ιστολογικές δομές του σώματος και επιτρέπει να:

  • Αποκτήσετε μια αξιολόγηση ποιότητας της λειτουργικής κατάστασης του σώματος με τη μορφή τοπικής ανάλυσης.
  • Εξασφαλίσετε τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας και τα αποτελέσματα από οποιεσδήποτε μεθόδους θεραπειών.
  • Αξιολογήσετε την προσαρμοστικότητα του σώματος.
  • Αναλύσετε τη δυναμική των αλλαγών στη λειτουργική κατάσταση του σώματος κατά τη διάρκεια μιας περιόδου θεραπείας.
  • Επισημάνετε  την αρχική βλάβη μιας λειτουργικής διαταραχής.
  • Αξιολογήσετε τη φύση μιας παθολογίας κατά τη χρήση των εξειδικευμένων συστημάτων.
  • Εξασκήσετε δυναμικό έλεγχο της κατάστασης της ομοιόστασης.
  • Προβλέψετε την ανάπτυξη επιπλοκών.

Η δοκιμή αποτύπωσης κύματος συχνότητας είναι μια μοναδική ευκαιρία σε μόλις 1 ώρα χαρτογράφησης  και πρωταρχικής ανάλυσης (ταχείας παρακολούθησης) για να αποκτήσετε ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας σας, η οποία ισοδυναμεί με την αξία των εξετάσεων των ιατρών όλων των ειδικοτήτων και μερικών δεκάδων αναλύσεων.

Μπορείτε να μάθετε την κατάσταση της ομοιόστασης του σώματός σας, επικεντρώνοντας σε επιπλοκές. Η μέθοδος επιτρέπει τον προσδιορισμό ενός εξαιρετικά ακριβούς αναλόγου μίας ή άλλης παθολογικής διεργασίας, για παράδειγμα, πεπτικό έλκος, μαστοπάθεια, προστατίτιδα, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, δυσβακτηρίωση, πέτρες νεφρού και χοληδόχου κύστης, ενδοκρινικές διαταραχές, ουρογεννητική λοίμωξη κλπ., Χωρίς πολύπλοκες και δαπανηρές εξετάσεις”.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!