Αρχική Vivamus Τα 5 προειδοποιητικά σημάδια… έλλειψης ψευδαργύρου Vivamus

Τα 5 προειδοποιητικά σημάδια… έλλειψης ψευδαργύρου Vivamus

by NIKOLE

Προειδοποιητικό σημάδι #1:Δεν κοιμάστε αρκετά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουν σε θρεπτικά συστατικά όπως το μαγνήσιο ή ακόμα και σε πράγματα όπως το CBD για ύπνο. Αλλά η έλλειψη ψευδαργύρου είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα προβλήματα ύπνου. Μάλιστα, σε μια μελέτη, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι είχαν αϋπνία (δυσκολία να αποκοιμηθούν) είχαν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα ψευδαργύρου από εκείνους που αποκοιμήθηκαν εύκολα. 

Προειδοποιητικό σημάδι #2: Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι εύθραυστο

Πολλοί γνωρίζουν ήδη ότι ο ψευδάργυρος είναι συχνά συστατικό στις κρύες παστίλιες. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο ψευδάργυρος έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της ιικής αναπαραγωγής και επομένως μειώνει τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος. Ο ψευδάργυρος είναι ένας φυσικός «φορέας» για το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας το να λειτουργεί σωστά. Έτσι, εάν είστε επιρρεπείς στα κρυολογήματα ή το ανοσοποιητικό σας σύστημα αισθάνεται εύθραυστο – μπορεί να σας λείπει ψευδάργυρος.

Προειδοποιητικό σημάδι #3: Έχετε χαμηλή σεξουαλική ορμή ή διάθεση

Γνωρίζατε ότι ο ψευδάργυρος είναι ένα κρίσιμο δομικό στοιχείο ορμονών, συμπεριλαμβανομένων των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης; Στην πραγματικότητα, μελέτες δείχνουν ότι τα χαμηλά επίπεδα ψευδαργύρου οδηγούν σε χαμηλή τεστοστερόνη, συμπτώματα που μοιάζουν με την εμμηνόπαυση και άλλες ορμονικές ανισορροπίες. Έτσι, εάν δεν έχετε σεξουαλική ορμή ή η διάθεσή σας είναι χαμηλότερη από το κανονικό, θα μπορούσε να είναι ένα θέμα ψευδάργυρου.

Προειδοποιητικό σημάδι #4: Παίρνετε εύκολα βάρος , έχετε αργό μεταβολισμό

Αυτή ήταν μια άλλη ανακάλυψη που συγκλόνισε τους ερευνητές. Όταν εξέτασαν τα παχύσαρκα άτομα, διαπίστωσαν ότι συχνά τους έλειπε ψευδάργυρος. Και σε μια μελέτη, έδωσαν σε δύο ομάδες που έκαναν δίαιτα την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ποσότητα θερμίδων. Αλλά η ομάδα του ψευδαργύρου έχασε περισσότερο βάρος από την ομάδα χωρίς ψευδάργυρο. Αυτό δείχνει ότι ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για έναν υγιή μεταβολισμό – και αν ο μεταβολισμός σας είναι αργός, η έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί να είναι ο ένοχος.

Προειδοποιητικό σημάδι #5: Τα ούλα σας αιμορραγούν εύκολα

Εάν η υγεία των δοντιών σας είναι ένα πρόβλημα, και ειδικά εάν τα ούλα σας αιμορραγούν εύκολα – μπορεί να σας λείπει ψευδάργυρος. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το απαραίτητο μέταλλο βοηθά στη σύσφιξη και την ενδυνάμωση των ούλων, μειώνοντας την τερηδόνα και βοηθώντας ακόμη και να φωτίσει ολόκληρο το στόμα σας.  

Για να αποκαταστήσετε αυτές τις διαταραχές, μπορείτε να δείτε το ψευδάργυρο Aurora ή από finchleyclinic (μπορείτε να αγοράσετε απευθείας με τη δημιουργία καρτέλλας με τα στοιχεία σας στην τελευταία ιστοσελίδα). Φυσικά για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό. 

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!