Αρχική Vivamus ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ ALIXXOR RIFE- VIVAMUS

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ ALIXXOR RIFE- VIVAMUS

by NIKOLE

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή συχνότητας Rife

Μεταφορά των συχνοτήτων

Η συσκευή aliXXor είναι πολύ εύκολη στη χρήση της τόσο από τον οικιακό χρήστη όσο και από τον ιατρό. Είναι σημαντικό να είναι ασφαλής στη χρήση και χωρίς παρενέργειες.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μεταφοράς των συχνοτήτων.

1. Χρήση κυλίνδρων χειρός. Ο χρήστης κρατά έναν κύλινδρο χεριού σε κάθε χέρι και οι συχνότητες μεταφέρονται μέσω του σώματος από χέρι σε χέρι.

2. Χρήση πλακών ποδιών. Ο χρήστης τοποθετεί και τα δύο πόδια στις δύο πλάκες ποδιών, οι συχνότητες μεταφέρονται πλέον μέσω του σώματος από το πόδι στο πόδι. Χρήσιμο κατά την αποκατάσταση διαταραχών που αφορούν στο κάτω μέρους του σώματος. Αυτές οι πλάκες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν πάνω από άλλες περιοχές του σώματος όπως πάνω από το συκώτι, για παράδειγμα, για να τρέχουν συχνότητες σε αυτήν την περιοχή.

3. Χρήση επιθεμάτων -pads. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα επαναχρησιμοποιήσιμα επιθέματα, τα οποία εκτός από μικρά είναι και ιδανικά για την αποκατάσταση διαταραχών μιας εντοπισμένης περιοχή

4. Τεχνική Σημείου Πίεσης. Αυτό είναι εξαιρετικό για την αποκατάσταση άλλου ατόμου σε μια εντοπισμένη περιοχή. Ο ασθενής κρατά σε έναν από τους κυλίνδρους χεριών ή χρησιμοποιεί μία από τις πλάκες ο ιατρός κάνει το ίδιο που κρατά σε έναν από τους κυλίνδρους χεριών ή χρησιμοποιεί μία από τις πλάκες. Όταν ο ιατρός αγγίζει τον ασθενή με τις άκρες των δακτύλων του, οι συχνότητες μεταφέρονται. Αυτός είναι πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να φτάσετε τις συχνότητες στη σωστή περιοχή. Η έξοδος της μονάδας δημιουργεί μια διαμόρφωση που μπορεί να γίνει αισθητή από τον χρήστη. Δεν είναι δυσάρεστο στην πραγματικότητα στους περισσότερους αρέσει το συναίσθημα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αυξήσει ή να μειώσει την ένταση της εξόδου.

Τρόπος Χρήσης

Ο χρήστης επιλέγει τους κυλίνδρους χεριών, τις πλάκες ποδιών ή το ραβδί στα ηλεκτρόδια. Ο χρήστης πηγαίνει στο κύριο μενού, επιλέγει μια κατάσταση υγείας που θέλει να αντιμετωπίσει και στη συνέχεια πατά RUN. Το Alixxor κάνει τα υπόλοιπα, αλλάζει συχνότητες σύμφωνα με τη σειρά και σταματά όταν εκτελείται η ακολουθία. 

Ευελιξία

Η μονάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις συχνότητες έως και 10.000 hertz, ώστε να έχετε πλήρη ευελιξία να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις συχνότητες. Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας ακολουθίες, να διαφοροποιήσετε το χρόνο που εκτελείται κάθε συχνότητα και να δώσετε παλμούς στις συχνότητες. Μπορείτε να ταλαντεύεστε κατά μήκος της συχνότητας που αντιστοιχεί σε κάθε πλευρά της κύριας συχνότητας και μπορείτε να σαρώσετε σε ένα εύρος συχνοτήτων. Το Alixxor είναι μια πολύ ευέλικτη μονάδα.

Αλληλουχία

Μια aκολουθία είναι ένα σύνολο συχνοτήτων που έχουν επιλεγεί να είναι ευεργετικές για μια συγκεκριμένη κατάσταση υγείας. Υπάρχουν περίπου 2000 διαφορετικά μοτίβα συχνότητας φορτωμένα στην έκδοση Alixxor Deluxe για να διαλέξετε. Για παράδειγμα, η ακολουθία DETOX εκτελεί 11 διαφορετικές συχνότητες η μία μετά την άλλη. Μερικές από αυτές τις συχνότητες είναι συχνότητες αποτοξίνωσης που διεγείρουν τα κύτταρα να αποβάλλουν τοξίνες, ορισμένες συχνότητες είναι για την καταπολέμηση του μύκητα candida και άλλων γενικών παρασίτων. Κάθε ακολουθία έχει διαφορετικές συχνότητες που έχουν διαφορετικούς ρόλους. Στον ιστότοπο στο αριστερό περιθώριο μπορείτε να βάλετε μια συχνότητα και να δείτε για ποιες συνθήκες κρίνεται ωφέλιμη. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία και πολλές επιλογές για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Alixxor.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα alixxor.com

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας επίσης με πληροφορίες, πρωτόκολλα, διαδικασία αγοράς κλπ βασισμένες στην εμπειρία μας και στα εξαιρετικά αποτελέσματα

που έχουμε τα 15 περίπου χρόνια που τη χρησιμοποιούμε τόσο εμείς όσο και άλλοι Έλληνες. 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!