Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Dr. STOIAN ALEXOV

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Dr. STOIAN ALEXOV

by NIKOLE

Πολλά ακούγονται εδώ και μήνες για τον Κορονοίό  Covid 19. Άλλοι τρέμουν πανικόβλητοι απλά και μόνο στο άκουσμά του, άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μύθο – όχι η ύπαρξή του- αλλά ο χαρακτηρισμός του ως πανδημίας. Καθώς τα ΜΜΕ συστηματικά μας βομβαρδίζουν καθημερινά με σενάρια τρόμου τα οποία οδηγούν σε όλο και περισσότερες απαγορεύσεις, σημαντικό να ακούσουμε κάποιον έγκριτο επιστήμονα που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ένωσης Παθολογίας. Ακόμα και αν αμφισβητούμε κάποια πράγματα, σημαντικό να ακούμε και την άλλη άποψη, πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Αυτό συνιστά εξάλλου και ένα από τα βασικά κεκτημένα της “Δημοκρατίας”.

Προφανώς θα ήταν εύκολο να απορρίψουμε τον Δρ Alexov ως απλώς έναν άλλο «θεωρητικό συνωμοσίας». Αφού πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι βρίσκονται παντού αυτές τις μέρες, διαδίδουν επικίνδυνες παραπληροφόρηση σχετικά με το COVID-19 και άλλα θέματα.

Αλλά είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν, ότι λίγα από αυτά που ισχυρίζεται ο Δρ Alexov ήταν απαύγασμα διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παθολογίας με θέμα «COVID-19: Χωρίς προηγούμενο Καθημερινές Προκλήσεις σε Παθολογικά Τμήματα σε όλη την Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου (16.00-18.00 μ.μ. CEST).

Επιπλέον μη ξεχνάμε, ότι οι καταγγέλλοντες συχνά στέκονται μόνοι τους επειδή η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων φοβάται να μιλήσουν δημόσια.

Επίσης, ο Δρ Alexov έχει αδιαμφισβήτητο ρεκόρ και φήμη. Είναι γιατρός για 30 χρόνια. Είναι πρόεδρος του BPA , μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του ESP και επικεφαλής του τμήματος ιστοπαθολογίας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο στη βουλγαρική πρωτεύουσα της Σόφιας.

Ως ένας υψηλόβαθμος Ευρωπαίος παθολόγος αναφέρει ότι αυτός και οι συνάδελφοί του σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν έχουν βρει αποδείξεις για θάνατο από το μυθιστόρημα κοραναϊού σε αυτήν την ήπειρο.

Ο Δρ Stoian Alexov χαρακτήρισε την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) «εγκληματική ιατρική οργάνωση» για τη δημιουργία παγκόσμιου φόβου και χάους χωρίς να παρέχει αντικειμενικά επαληθεύσιμα αποδεικτικά στοιχεία μιας πανδημίας.

Μια άλλη εκπληκτική αποκάλυψη από τον πρόεδρο της Βουλγαρικής Εταιρείας Παθολογίας (BPA), Dr. Alexov, είναι ότι πιστεύει ότι είναι επί του παρόντος «αδύνατο» να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο κατά του ιού.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Ευρωπαίοι παθολόγοι δεν έχουν εντοπίσει αντισώματα που να είναι ειδικά για το SARS-CoV-2 .

Αυτές οι εκπληκτικές δηλώσεις εγείρουν σημαντικά ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών των αξιωματούχων και των επιστημόνων σχετικά με τα πολλά εμβόλια που βιάζονται να επιβάλλουν σε κλινικές δοκιμές σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, δημιουργούν αμφιβολίες σχετικά με την αλήθεια των ισχυρισμών για την ανακάλυψη αντισωμάτων αντι-πρωτότυπου-κοροναϊού (τα οποία αρχίζουν να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενών ).

Τα ειδικά αντισώματα για τον νέο-κορανοϊό υποτίθεται ότι είναι η βάση για τα ακριβά σετ ορολογικής δοκιμασίας που χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες (μερικές από τις οποίες έχουν αποδειχθεί απαράδεκτα ανακριβείς ).

Και υποτίθεται ότι είναι κλειδί για τα πιστοποιητικά ασυλίας που επιθυμούν ο Bill Gates, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ευρέως – με τη μορφή COVI-PASS – σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και του Καναδά.

Ο Δρ Alexov έκανε τις εντυπωσιακές του παρατηρήσεις σε μια συνέντευξη βίντεο που συνοψίζει τη συναίνεση των συμμετεχόντων σε διαδικτυακό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογίας (ESP) στις 8 Μαΐου 2020 για το COVID-19 .

Η τηλεοπτική συνέντευξη του Δρ. Alexov στις 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από τον Δρ Stoycho Katsarov , πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Πολιτών στη Σόφια και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας της Βουλγαρίας. Το βίντεο βρίσκεται στον ιστότοπο του BPA , ο οποίος επισημαίνει επίσης ορισμένα από τα βασικά σημεία του Dr. Alexov.

Ζητήθηκε από έναν γηγενή Βούλγαρο ομιλητή με επιστημονικό υπόβαθρο να μεταφράσει προφορικά τη συνέντευξη βίντεο στα Αγγλικά. Στη συνέχεια μεταγράψαμε τη μετάφρασή της. Το βίντεο ακολουθεί και το αγγλικό αντίγραφο επίσης.

Μεταξύ των κυριότερων σημείων στα οποία έδωσε έμφαση ο Δρ Alexov είναι ότι οι ηγέτες του διαδικτυακού σεμιναρίου ESP 8 Μαΐου δήλωσαν ότι δεν έχουν βρεθεί ειδικά αντισώματα για κοροναϊούς .

Το σώμα σχηματίζει αντισώματα ειδικά για τα παθογόνα που συναντά . Αυτά τα ειδικά αντισώματα είναι γνωστά ως μονοκλωνικά αντισώματα και αποτελούν βασικό εργαλείο στην παθολογία. Αυτό γίνεται μέσω της ανοσοϊστοχημείας , η οποία περιλαμβάνει την επισήμανση αντισωμάτων με χρώματα και στη συνέχεια επικάλυψη των πλακιδίων βιοψίας ή αυτοψίας με αυτά. Αφού δώσουν στα αντισώματα χρόνο να συνδεθούν με τα παθογόνα για τα οποία είναι ειδικοί, οι παθολόγοι μπορούν να κοιτάξουν τις διαφάνειες κάτω από ένα μικροσκόπιο και να δουν τα συγκεκριμένα μέρη όπου βρίσκονται τα χρωματιστά αντισώματα – και επομένως τα παθογόνα στα οποία δεσμεύονται – βρίσκονται.

Επομένως, απουσία μονοκλωνικών αντισωμάτων έναντι του νέου κοροναϊού, οι παθολόγοι δεν μπορούν να επαληθεύσουν εάν το SARS-CoV-2 υπάρχει στο σώμα ή εάν οι ασθένειες και οι θάνατοι που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν σαν αιτία τους τον ιό αυτό, οφείλονταν πράγματι στον ιό και όχι σε κάτι άλλο.

Coronavirus Disease 2019 εναντίον της γρίπης

Επιπλέον, υπάρχει άλλη υποστήριξη για αυτό που λέει ο Δρ Alexov.

Για παράδειγμα, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Hamburg-Eppendorf στη Γερμανία είπε σε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει μια εντυπωσιακή έλλειψη ισχυρών στοιχείων για τη θνησιμότητα του COVID-19.

«Το COVID-19 είναι μια θανατηφόρα ασθένεια μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κατά κύριο λόγο αβλαβής ιογενής λοίμωξη», δήλωσε ο Δρ Klaus Püschel σε γερμανική εφημερίδα τον Απρίλιο . Προσθήκη σε άλλη συνέντευξη :

Σε αρκετές περιπτώσεις, διαπιστώσαμε επίσης ότι η τρέχουσα λοίμωξη κορονοιού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θανατηφόρο αποτέλεσμα, επειδή υπάρχουν άλλες αιτίες θανάτου , για παράδειγμα, εγκεφαλική αιμορραγία ή καρδιακή προσβολή […] [COVID-19 είναι ] όχι ιδιαίτερα επικίνδυνη ιογενής ασθένεια […] Όλες οι εικασίες για μεμονωμένους θανάτους που δεν έχουν εξεταστεί εξειδικευμένα μόνο προκαλούν άγχος. “

Επίσης, ένας από εμάς (Rosemary) και ένας άλλος δημοσιογράφος, η Amory Devereux, τεκμηρίωσαν σε ένα άρθρο εκτός της φύλακας της 9ης Ιουνίου ότι το μυθιστόρημα coronavirus δεν έχει εκπληρώσει τα αξιώματα του Koch.

Αυτά τα αξιώματα είναι επιστημονικά βήματα που χρησιμοποιούνται για να αποδείξουν εάν υπάρχει ιός και έχει σχέση ένας προς έναν με μια συγκεκριμένη ασθένεια. Δείξαμε ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει αποδείξει ότι το SARS-CoV-2 προκαλεί μια διακριτή ασθένεια που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά όλων των ανθρώπων που φαινομενικά πέθαναν από το COVID-19. Ούτε ο ιός έχει απομονωθεί, αναπαραχθεί και στη συνέχεια αποδειχθεί ότι προκαλεί αυτήν τη διακριτή ασθένεια.

Επιπλέον, σε ένα άρθρο της 27ης Ιουνίου, δύο ακόμη δημοσιογράφοι, ο Torsten Engelbrecht και ο Konstantin Demeter, πρόσθεσαν στα στοιχεία ότι «η ύπαρξη του SARS-CoV-2 RNA βασίζεται στην πίστη και όχι στην πραγματικότητα».

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε επίσης ότι «δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι αυτές οι αλληλουχίες RNA [που θεωρούνται ότι ταιριάζουν με αυτές του νέου κοροναϊού] είναι ο αιτιολογικός παράγοντας αυτού που ονομάζεται COVID-19».

Ο Δρ Alexov δήλωσε στη συνέντευξη στις 13 Μαΐου ότι:

Το κύριο συμπέρασμα [εκείνων από εμάς που συμμετείχαμε στο διαδικτυακό σεμινάριο της 8ης Μαΐου] ήταν ότι οι αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Σουηδία δεν δείχνουν ότι ο ιός είναι θανατηφόρος. “

Πρόσθεσε ότι:

Αυτό που όλοι οι παθολόγοι είπαν είναι ότι δεν υπάρχει κανένας που πέθανε από τον κοροναϊό. Θα το επαναλάβω: κανείς δεν πέθανε από τον κοραναϊό. “

Ο Δρ Alexov παρατήρησε επίσης ότι δεν υπάρχει απόδειξη από αυτοψίες ότι οποιοσδήποτε θεωρείται ότι έχει μολυνθεί με το νέο κοροναϊό πέθανε μόνο από μια φλεγμονώδη αντίδραση που προκαλείται από τον ιό (παρουσιάζεται ως διάμεση πνευμονία) παρά από άλλες δυνητικά θανατηφόρες ασθένειες.

Μια άλλη αποκάλυψη του είναι ότι:

«Πρέπει να δούμε ακριβώς πώς θα αντιμετωπίσει ο νόμος την ανοσοποίηση και το εμβόλιο για το οποίο μιλάμε όλοι, γιατί είμαι βέβαιος ότι [αυτήν τη στιγμή] δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο κατά του COVID. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς κάνει ο Bill Gates με τα εργαστήριά του – είναι πραγματικά ένα εμβόλιο που παράγει ή κάτι άλλο; “

Όπως προαναφέρθηκε, η αδυναμία αναγνώρισης μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον ιό υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει βάση για την κυκλοφορία των εμβολίων, των ορολογικών δοκιμών και των πιστοποιητικών ανοσίας σε όλο τον κόσμο με πρωτοφανή ταχύτητα και κόστος. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι υπάρχει ιός.

Ο Δρ Alexov σχολίασε ακόμη πιο σημαντικά σημεία. Για παράδειγμα, σημείωσε ότι, σε αντίθεση με την εποχική γρίπη, το SARS-CoV-2 δεν έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει τους νέους:

[Με τη γρίπη] μπορούμε να βρούμε έναν ιό που μπορεί να προκαλέσει ένα νεαρό άτομο να πεθάνει χωρίς να υπάρχει άλλη ασθένεια […] Με άλλα λόγια, η λοίμωξη από κοροναϊό είναι μια λοίμωξη που δεν οδηγεί σε θάνατο. Και η γρίπη μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. “

(Υπήρξαν αναφορές για σοβαρές ασθένειες, όπως η νόσος του Kawasaki και το εγκεφαλικό επεισόδιο σε νέους που θεωρήθηκε ότι είχαν λοίμωξη από νέο-κοροναϊό. Ωστόσο, η πλειονότητα των δημοσιευμένων εφημερίδων για αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σύντομες και περιλαμβάνουν μόνο ένα ή μόνο ένα μικρές χούφτες ασθενών. Επιπλέον, οι σχολιαστές στις εφημερίδες σημειώνουν ότι είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ο ρόλος του ιού, επειδή οι συγγραφείς των εφημερίδων δεν ελέγχονταν επαρκώς, αν όχι καθόλου, για παραπλανητικούς παράγοντες. Είναι πολύ πιθανό ότι οι θάνατοι των παιδιών αποδίδονται στο COVID-19 στην πραγματικότητα οφείλονται σε πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων που προκύπτει από το συνδυασμό κοκτέιλ φαρμάκου και αερισμού στον οποίο υποβάλλονται αυτά τα παιδιά.)

Ο Δρ Alexov ισχυρίστηκε επομένως ότι:

ο ΠΟΥ δημιουργεί παγκόσμιο χάος, χωρίς πραγματικά γεγονότα πίσω από αυτά που λένε. “

Μεταξύ των μυριάδων τρόπων που ο ΠΟΥ δημιουργεί αυτό το χάος απαγορεύει σχεδόν όλες τις αυτοψίες ανθρώπων που θεωρείται ότι πέθαναν από το COVID-19. Ως αποτέλεσμα, ανέφερε ο Δρ Alexov, έως τις 13 Μαΐου μόνο τρεις τέτοιες αυτοψίες είχαν διεξαχθεί στη Βουλγαρία.

Επίσης, ο ΠΟΥ υπαγορεύει ότι όλοι λέγεται ότι έχουν μολυνθεί με το μυθιστόρημα κοροναϊού που στη συνέχεια πεθαίνει πρέπει να αποδίδουν τους θανάτους τους στο COVID-19 .

«Αυτό είναι πολύ αγχωτικό για εμάς, και για μένα ειδικότερα, επειδή έχουμε πρωτόκολλα και διαδικασίες που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε» , είπε στον Δρ. Κατσαρόφ. «… Και ένας άλλος παθολόγος 100 χρόνια από τώρα θα πει,« Γεια, αυτοί οι παθολόγοι δεν ήξεραν τι έκαναν [όταν είπαν ότι η αιτία θανάτου ήταν COVID-19]! » Επομένως, πρέπει να είμαστε πραγματικά αυστηροί με τις διαγνώσεις μας, επειδή θα μπορούσαν να αποδειχθούν [ή να αποδειχθούν] και θα μπορούσαν να ελεγχθούν ξανά αργότερα. “

Αποκάλυψε ότι οι παθολόγοι σε πολλές χώρες της Ευρώπης, καθώς και στην Κίνα, την Αυστραλία και τον Καναδά αντιστέκονται έντονα στην πίεση να τους αποδώσουν τους θανάτους μόνο στο COVID-19:

Είμαι πραγματικά λυπημένος που πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του [ΠΟΥ] χωρίς καν να τις σκεφτούμε. Αλλά στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία αρχίζουν να σκέφτονται ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε τον ΠΟΥ τόσο αυστηρά, και [αντ ‘αυτού] όταν γράφουμε την αιτία του θανάτου πρέπει να έχουμε κάποια παθολογία [αποτελέσματα για να το υποστηρίξουμε αυτό ] και πρέπει να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο. [Αυτό συμβαίνει] όταν λέμε κάτι πρέπει να είμαστε σε θέση να το αποδείξουμε. “

(Πρόσθεσε ότι οι αυτοψίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιβεβαίωση ή την απόρριψη της θεωρίας ότι πολλοί από τους ανθρώπους που θεωρούνταν ότι πέθαναν από το COVID-19 στην Ιταλία είχαν προηγουμένως λάβει το εμβόλιο της γρίπης H1N1. Διότι, όπως σημείωσε, το εμβόλιο καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα των ενηλίκων και Επομένως, μπορεί να συνέβαλε σημαντικά στους θανάτους τους, καθιστώντας τους πολύ πιο ευάλωτους σε μολύνσεις.)

Δρ. Ο Alexov και ο Katsarov συμφώνησαν ότι μια ακόμη πτυχή του χάους που προκαλείται από τον ΠΟΥ είναι ότι οι θανατηφόρες συνέπειές του είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να πεθάνουν σύντομα από ασθένειες όπως ο καρκίνος Επιπλέον ο εγκλεισμός σε συνδυασμό με την εκκένωση των νοσοκομείων (φαινομενικά να κάνουν χώρο για το COVID-19 ασθενείς), σταμάτησαν όλες  τις διαδικασίες και θεραπείες εκτός από τις πιο πιεστικές.

Παρατήρησαν επίσης ότι αυτές οι ασθένειες επιδεινώνονται από τον φόβο και το χάος που περιβάλλει το COVID-19.

Γνωρίζουμε ότι το άγχος καταστέλλει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, οπότε μπορώ πραγματικά να ισχυριστώ το 200% ότι όλες οι χρόνιες ασθένειες θα είναι πιο σοβαρές και πιο οξείες. Συγκεκριμένα in situ καρκίνωμα – πάνω από το 50% από αυτά θα γίνουν πιο επεμβατικά […] Θα πω λοιπόν ότι αυτή η επιδημία δεν είναι τόσο επιδημία του ιού, είναι επιδημία που δίνει στους ανθρώπους πολύ φόβο και άγχος. “

Επιπλέον, έθεσε ο Δρ Alexov, ως ένα άλλο άμεσο και τρομερό αποτέλεσμα του πανικού πανικού, πολλοί άνθρωποι χάνουν την πίστη τους στους γιατρούς.

Επειδή, κατά τη γνώμη μου, ο κοροναϊός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, και πώς οι άνθρωποι θα έχουν εμπιστοσύνη σε εμένα να κάνουν παθολογία καρκίνου, μεγάλο μέρος των οποίων σχετίζεται και με ιούς; Αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτό. “

Στείλαμε με email στον Δρ Alexov αρκετές ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ερώτησης γιατί πιστεύει ότι είναι αδύνατο να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο κατά του COVID-19.

Δεν απάντησε άμεσα στις ερωτήσεις. Αντ ‘αυτού ο Δρ Alexov απάντησε:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Dr. STOIAN ALEXOV

Στείλαμε επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πέντε από τους συναδέλφους του Dr. Alexov στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παθολογίας, ζητώντας τους να επιβεβαιώσουν τις αποκαλύψεις του Dr. Alexov. Παρακολουθήσαμε μέσω τηλεφώνου με δύο από αυτούς. Κανένας δεν απάντησε.

Γιατί ο Δρ Alexov ή οι πέντε συνάδελφοί του δεν απάντησαν στις ερωτήσεις μας;

Αμφιβάλλουμε ότι οφείλεται στην έλλειψη γνώσεων στα αγγλικά.

Είναι πιο πιθανό λόγω της πίεσης στους παθολόγους να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΠΟΥ και να μην μιλήσουν δημόσια. (Και, επιπλέον, τα τμήματα παθολογίας εξαρτώνται από τις κυβερνήσεις για τη χρηματοδότησή τους.)

Ωστόσο, παθολόγοι όπως ο Δρ. Ο Alexov και ο Püschel φαίνεται να είναι πρόθυμοι να βγουν έξω και να πουν ότι κανείς δεν πέθανε από μόλυνση από νέο-κοροναϊό.

Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αρχεία και οι φήμες των παθολόγων βασίζονται σε σκληρές φυσικές αποδείξεις και όχι σε υποκειμενική ερμηνεία δοκιμών, σημείων και συμπτωμάτων. Και δεν υπάρχουν σκληρές φυσικές ενδείξεις ότι το COVID-19 είναι θανατηφόρο.

Η Rosemary Frei έχει MSc στη μοριακή βιολογία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κάλγκαρι, ήταν ανεξάρτητη ιατρική συγγραφέας και δημοσιογράφος για 22 χρόνια και τώρα είναι ανεξάρτητος ερευνητής δημοσιογράφος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξή της στις 15 Ιουνίου στο The Corbett Report , να διαβάσετε τα άλλα άρθρα της εκτός φύλαξης και να την ακολουθήσετε στο Twitter .

Ο Patrick Corbett είναι συνταξιούχος συγγραφέας, παραγωγός, σκηνοθέτης και συντάκτης που εργάστηκε για κάθε μεγάλο δίκτυο στον Καναδά και τις ΗΠΑ, εκτός από το Fox. Τα δημοσιογραφικά του credits περιλαμβάνουν το Dateline NBC, το CTV’s W-5 και τη μονάδα ντοκιμαντέρ CTV, όπου έγραψε και σκηνοθέτησε το «Children Hospital», την πρώτη καναδική παραγωγή που διορίστηκε για μια Διεθνή Emmy. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Patrick στο Twitter 

Πηγή: https://www.globalresearch.ca/no-one-has-died-coronavirus/5717668

“No One Has Died from the Coronavirus”

Important revelations shared by Dr Stoian Alexov, President of the Bulgarian Pathology Association

A high-profile European pathologist is reporting that he and his colleagues across Europe have not found any evidence of any deaths from the novel coronavirus on that continent.

Dr. Stoian Alexov called the World Health Organization (WHO) a “criminal medical organization” for creating worldwide fear and chaos without providing objectively verifiable proof of a pandemic.

Another stunning revelation from Bulgarian Pathology Association (BPA) president Dr. Alexov is that he believes it’s currently “impossible” to create a vaccine against the virus.

He also revealed that European pathologists haven’t identified any antibodies that are specific for SARS-CoV-2.

These stunning statements raise major questions, including about officials’ and scientists’ claims regarding the many vaccines they’re rushing into clinical trials around the world.

They also raise doubt about the veracity of claims of discovery of anti-novel-coronavirus antibodies (which are beginning to be used to treat patients).

Novel-coronavirus-specific antibodies are supposedly the basis for the expensive serology test kits being used in many countries (some of which have been found to be unacceptably inaccurate).

And they’re purportedly key to the immunity certificates coveted by Bill Gates that are about to go into widespread use — in the form of theCOVI-PASS — in 15 countries including the UK, US, and Canada.

Dr. Alexov made his jaw-dropping observations in a video interview summarizing the consensus of participants in a May 8, 2020, European Society of Pathology (ESP) webinar on COVID-19.

The May 13 video interview of Dr. Alexov was conducted by Dr. Stoycho Katsarov, chair of the Center for Protection of Citizens’ Rights in Sofia and a former Bulgarian deputy minister of health. The video is on the BPA’s website, which also highlights some of Dr. Alexov’s main points.

We asked a native Bulgarian speaker with a science background to orally translate the video interview into English. We then transcribed her translation. The video is here and our English transcript is here.

Among the major bombshells Dr. Alexov dropped is that the leaders of the May 8 ESP webinar said no novel-coronavirus-specific antibodies have been found.

The body forms antibodies specific to pathogens it encounters. These specific antibodies are known as monoclonal antibodies and are a key tool in pathology. This is done via immunohistochemistry, which involves tagging antibodies with colours and then coating the biopsy- or autopsy-tissue slides with them. After giving the antibodies time to bind to the pathogens they’re specific for, the pathologists can look at the slides under a microscope and see the specific places where the coloured antibodies — and therefore the pathogens they’re bound to – are located.

Therefore, in the absence of monoclonal antibodies to the novel coronavirus, pathologists cannot verify whether SARS-CoV-2 is present in the body, or whether the diseases and deaths attributed to it indeed were caused by the virus rather than by something else.

It would be easy to dismiss Dr. Alexov as just another crank ‘conspiracy theorist.’ After all many people believe they’re everywhere these days, spreading dangerous misinformation about COVID-19 and other issues.

In addition, little of what Dr. Alexov alleges was the consensus from the May 8 webinar is in the publicly viewable parts of the proceedings.

But keep in mind that whistleblowers often stand alone because the vast majority of people are afraid to speak out publicly.

Also, Dr. Alexov has an unimpugnable record and reputation. He’s been a physician for 30 years. He’s president of the BPA, a member of the ESP’s Advisory Board and head of the histopathology department at the Oncology Hospital in the Bulgarian capital of Sofia.

On top of that, there’s other support for what Dr. Alexov is saying.

For example, the director of the Institute of Forensic Medicine at the University Medical Center Hamburg-Eppendorf in Germany said in media interviews that there’s a striking dearth of solid evidence for COVID-19’s lethality.

“COVID-19 is a fatal disease only in exceptional cases, but in most cases it is a predominantly harmless viral infection,” Dr. Klaus Püschel told a German paper in April. Adding in another interview:

In quite a few cases, we have also found that the current corona infection has nothing whatsoever to do with the fatal outcome because other causes of death are present, for example, a brain hemorrhage or a heart attack […] [COVID-19 is] not particularly dangerous viral disease […] All speculation about individual deaths that have not been expertly examined only fuel anxiety.”

Also, one of us (Rosemary) and another journalist, Amory Devereux, documented in a June 9 Off-Guardian article that the novel coronavirus has not fulfilled Koch’s postulates.

These postulates are scientific steps used to prove whether a virus exists and has a one-to-one relationship with a specific disease. We showed that to date no one has proven SARS-CoV-2 causes a discrete illness matching the characteristics of all the people who ostensibly died from COVID-19. Nor has the virus has been isolated, reproduced and then shown to cause this discrete illness.

In addition, in a June 27 Off-Guardian article two more journalists, Torsten Engelbrecht and Konstantin Demeter, added to the evidence that “the existence of SARS-CoV-2 RNA is based on faith, not fact.”

The pair also confirmed “there is no scientific proof that those RNA sequences [deemed to match that of the novel coronavirus] are the causative agent of what is called COVID-19.”

Dr. Alexov stated in the May 13 interview that:

the main conclusion [of those of us who participated in the May 8 webinar] was that the autopsies that were conducted in Germany, Italy, Spain, France and Sweden do not show that the virus is deadly.”

He added that:

What all of the pathologists said is that there’s no one who has died from the coronavirus. I will repeat that: no one has died from the coronavirus.”

Dr. Alexov also observed there is no proof from autopsies that anyone deemed to have been infected with the novel coronavirus died only from an inflammatory reaction sparked by the virus (presenting as interstitial pneumonia) rather than from other potentially fatal diseases.

Another revelation of his is that:

“We need to see exactly how the law will deal with immunization and that vaccine that we’re all talking about, because I’m certain it’s [currently] not possible to create a vaccine against COVID. I’m not sure what exactly Bill Gates is doing with his laboratories – is it really a vaccine he’s producing, or something else?”

As pointed to above, the inability to identify monoclonal antibodies for the virus suggests there is no basis for the vaccines, serological testing and immunity certificates being rolled out around the globe at unprecedented speed and cost. In fact, there is no solid evidence the virus exists.

Dr. Alexov made still more important points. For example, he noted that, in contrast to the seasonal influenza, SARS-CoV-2 hasn’t been proven to kill youth:

[With the flu] we can find one virus which can cause a young person to die with no other illness present […] In other words, the coronavirus infection is an infection that does not lead to death. And the flu can lead to death.”

(There have been reports of severe maladies such as Kawasaki-like disease and stroke in young people who were deemed to have a novel-coronavirus infection. However, the majority of published papers on these cases are very short and include only one or only a small handful of patients. Moreover, commenters on the papers note it’s impossible to determine the role of the virus because the papers’ authors did not control sufficiently, if at all, for confounding factors. It’s most likely that children’s deaths attributed to COVID-19 in fact are from multiple organ failure resulting from the combination of the drug cocktail and ventilation that these children are subjected to.)

Dr. Alexov therefore asserted that:

the WHO is creating worldwide chaos, with no real facts behind what they’re saying.”

Among the myriad ways the WHO is creating that chaos is by prohibiting almost all autopsies of people deemed to have died from COVID-19. As a result, reported Dr. Alexov, by May 13 only three such autopsies had been conducted in Bulgaria.

Also, the WHO is dictating that everyone said to be infected with the novel coronavirus who subsequently dies must have their deaths attributed to COVID-19.

“That’s quite stressful for us, and for me in particular, because we have protocols and procedures which we need to use,” he told Dr. Katsarov. “…And another pathologist 100 years from now is going to say, ‘Hey, those pathologists didn’t know what they were doing [when they said the cause of death was COVID-19]!’ So we need to be really strict with our diagnoses, because they could be proven [or disproven], and they could be checked again later.”

He disclosed that pathologists in several countries in Europe, as well as in China, Australia and Canada are strongly resisting the pressure on them to attribute deaths to COVID-19 alone:

I’m really sad that we need to follow the [WHO’s] instructions without even thinking about them. But in Germany, France, Italy and England they’re starting to think that we shouldn’t follow the WHO so strictly, and [instead] when we’re writing the cause of death we should have some pathology [results to back that up] and we should follow the protocol. [That’s because] when we say something we need to be able to prove it.”

(He added that autopsies could have helped confirm or disprove the theory that many of the people deemed to have died of COVID-19 in Italy had previously received the H1N1 flu vaccine. Because, as he noted, the vaccine suppresses adults’ immune systems and therefore may have been a significant contributor to their deaths by making them much more susceptible to infection.)

Drs. Alexov and Katsarov agreed that yet another aspect of the WHO-caused chaos and its fatal consequences is many people are likely to die soon from diseases such as cancer because the lockdowns, combined with the emptying of hospitals (ostensibly to make room for COVID-19 patients), halted all but the most pressing procedures and treatments.

They also observed these diseases are being exacerbated by the fear and chaos surrounding COVID-19.

We know that stress significantly suppresses the immune system, so I can really claim 200% that all the chronic diseases will be more severe and more acute per se. Specifically in situ carcinoma – over 50% of these are going to become more invasive […] So I will say that this epidemic isn’t so much an epidemic of the virus, it’s an epidemic of giving people a lot of fear and stress.”

In addition, posited Dr. Alexov, as another direct and dire result of the pandemic panic many people are losing faith in physicians.

Because in my opinion the coronavirus isn’t that dangerous, and how are people going to have trust in me doing cancer pathology, much of which is related to viruses as well? But nobody is talking about that.”

We emailed Dr. Alexov several questions, including asking why he believes it’s impossible to create a vaccine against COVID-19.

He didn’t answer the questions directly. Dr. Alexov instead responded:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Dr. STOIAN ALEXOV

We also emailed five of Dr. Alexov’s colleagues in the European Pathology Society asking them to confirm Dr. Alexov’s revelations. We followed up by telephone with two of them. None responded.

Why didn’t Dr. Alexov or his five colleagues answer our questions?

We doubt it’s due to lack of English proficiency.

It’s more likely because of the pressure on pathologists to follow the WHO’s directives and not speak out publicly. (And, on top of that, pathology departments depend on governments for their funding.)

Nonetheless, pathologists like Drs. Alexov and Püschel appear to be willing to step out and say that no one has died from a novel-coronavirus infection.

Perhaps that’s because pathologists’ records and reputations are based on hard physical evidence rather than on subjective interpretation of tests, signs and symptoms. And there is no hard physical evidence that COVID-19 is deadly.

Note to readers: please click the share buttons above or below. Forward this article to your email lists. Crosspost on your blog site, internet forums. etc.

Rosemary Frei has an MSc in molecular biology from the Faculty of Medicine at the University of Calgary, was a freelance medical writer and journalist for 22 years and now is an independent investigative journalist. You can watch her June 15 interview on The Corbett Report, read her otherOff-Guardian articles and follow her on Twitter.

Patrick Corbett is a retired writer, producer, director and editor who’s worked for every major network in Canada and the US except for Fox. His journalistic credits include Dateline NBC, CTV’s W-5 and the CTV documentary unit where he wrote and directed ‘Children’s Hospital’, the first Canadian production to be nominated for an International Emmy. You can follow Patrick on Twitter.

Source:https://www.globalresearch.ca/no-one-has-died-coronavirus/5717668

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα