Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός Χρήση βιταμίνης C

Χρήση βιταμίνης C

by NIKOLE

Μια απλή ματιά πίσω στην ιστορία στηρίζει τη χρήση της βιταμίνης C για την καταπολέμηση των ασθενειών. Τα εσπεριδοειδή έχουν χρησιμοποιηθεί από το 1600 ως ένας τρόπος για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκορβούτου. Ο James Lind, ένας χειρούργος στο βρετανικό βασιλικό ναυτικό, θα συνεχίσει να δοκιμάζει τα οφέλη των εσπεριδοειδών και της βιταμίνης C για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκορβούτου στη δεκαετία του 1700. Αργότερα, το 1948, η πολιομυελίτιδα θεραπεύτηκε αποτελεσματικά με τη βοήθεια της βιταμίνης C. Πιο πρόσφατη έρευνα υποστηρίζει επίσης τη βιταμίνη C ως ισχυρό προληπτικό μέτρο και θεραπεία για πολλαπλές ασθένειες. Μαζί με τον καλά αποδεκτό ρόλο της πρόληψης του σκορβούτου, σημαντική έρευνα υποστηρίζει την ικανότητα της υψηλής δόσης βιταμίνης C να αποτρέψει το κοινό κρυολόγημα. Υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με το ρόλο της βιταμίνης C στον αθηρογέννεο και τον μεταβολισμό των λιπιδίων και ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι αυτή η βιταμίνη σε υψηλές ποσότητες είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για τη μείωση της απειλής της αθηροσκλήρωσης. Ο Gifford-Jones, MD, μάλιστα παρουσιάζει την προσωπική του εμπειρία με υψηλές ποσότητες βιταμίνης C ως τρόπο αντιμετώπισης της αθηροσκλήρωσης μετά από καρδιακή προσβολή και τριπλό bypass.

Η βιταμίνη C έχει επίσης μελετηθεί για την ικανότητά της να προλαμβάνει και να θεραπεύει τον καρκίνο, τον διαβήτη, την τοξικότητα των βαρέων μετάλλων και το ρόλο της στη βελτίωση της ανοσίας.

Μείωση της απειλής του COVID-19 με βιταμίνη C
Με τους ανθρώπους που πεθαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο από τον COVID-19, σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο W. Gifford-Jones, M.D. παροτρύνει τους άλλους σχετικά με τη χρήση της βιταμίνης C ως «θεραπεία». Χαρακτηρίζει αυτούς τους θανάτους μάταιους, καθώς οι υγειονομικές αρχές και οι γιατροί συνεχίζουν να αγνοούν το ρόλο που μπορούν να παίξουν μεγάλα ποσά βιταμίνης C στη θεραπεία αυτού του ιού.

Υψηλές ποσότητες ενδοφλέβιας βιταμίνης C έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στην Κίνα για την καταπολέμηση του COVID-19. Αναφέραμε πρόσφατα ότι τρεις μελέτες σχετικά με τη βιταμίνη C εγκρίθηκαν στην Κίνα, αν και υπήρξαν ελάχιστες αναφορές σχετικά με τις επιτυχίες που είχαν οι ιατροί με αυτή τη μέθοδο θεραπείας.

Σύμφωνα με τον Gifford-Jones, οι υψηλές ποσότητες βιταμίνης C προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο να αποφύγουν την απειλή αυτού του ιού. Συνιστά τη λήψη δόσεων 2.000 mg δύο φορές την ημέρα για τη βελτίωση της ανοσίας.

Εάν αρχίσετε να εμφανίζετε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, η σύστασή του είναι να πάρετε 2.000 mg κάθε ώρα, καθώς τα έντερα μπορούν να το ανεχτούν. Λάβετε υπόψη ότι, όταν λαμβάνετε από του στόματος βιταμίνη C ή κάψουλες, μπορεί να παρουσιάσετε χαλαρά κόπρανα ή διάρροια.

Ένα άλλο πράγμα που είναι σημαντικό να θυμόσαστε: όσο πιο άρρωστοι είστε, τόσο περισσότερο τη χρειάζεστε. Συζητήστε με το γιατρό σας για το τι είναι καλύτερο για σας.

Πηγή: https://www.naturalhealth365.com/canadian-physician-covid-19-3341.html

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα